reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dentico poprostu mam okazje kupic taka w swietnym stanie a za troszke mniejsze pieniadze.. Dla Damisia takiej zabawki narazie nie planuje. Jemu chce sprezentowac cos takiego chociaz cena mnie przeraza..All In One Smart Trike : baby ride on toys & trikes : Early Learning Centre UK Toy Shop

ale maszyna....

u nas po osiedlu krążą takie - tylko zdecydowanie prostsze - takie rowerki własnie z rączką z tyłu do pchania, jakby się już dziecku nie chciało.. ale wydaje mi się, że to dla wiekszych dzieciaków..

reklama
Teraz w upały Ania śmiga po domu w bodziaku i takich getrach na nogach:
GETRY DZIECIĘCE--PROMOCJA-4,50zł! (1099740839) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Mamy same panele i kafle na podłodze i widzę że jej o wiele wygodniej - nóżki się nie ocierają i nie marzną :tak:
Do tej pory miałam dwie pary i zakładałam jej na nóżki kiedy wychodziłyśmy w chuście, a teraz dokupiłam więcej, bo po jednym dniu raczkowania (mimo umycia podłóg) i tak nadają się do prania ;-)
No i fajne w nich jest to, że jednak ma gołe stópki i jak próbuje wstawać to się nie ślizga :tak:
I wygląda jak mała tancereczka :-)

polecam!!!

edit: poza tym cena taka, że nie szkoda wyrzucić jak się zniszczą ;-)

u nas Asia smiga w samych bodach, ale kupilam w Ikei takie dywaniki -kolka i jak siedzi na panelach to wlasnie na nich, a jutro jak zrobie zdjecia wlasnie urzadzilam do konca to zrobie zdjecia, a w sobote zaczyna sie wyprzedaz w next chyba troche kasy wydam;-)

reklama
A mi się marzy konik na biegunach:-) jak myślicie kiedy można takiego dziecku sprezentować? Do dzisiaj pamiętam swojego- uwielbiałam go:-D
Tylko ja miałam takiego normalnego zwykłego, a teraz jak patrzę to te koniki same już się bujają, rżą, śpiewają, machają ogonem...

Do góry