reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dzięki Shenkoka :-)
taaa hurtownia pierwsza klasa, najlepsze jest to, że ten pan z działu krzesełek podszedł podczas rozmowy do krzesełka żeby sprawdzić :wściekła/y:

reklama
ja dziś zakupiłam maksowi 2 czapeczki- jedną na teraz a jedną taką ala dzokejka na lato:tak:
jak znajde chwile jak mój bedzie to cykne fotki na modelu;-)

Świetny berecik :tak:, buciki też niezłe no i + ten seterek to będzie cudo :tak::-)

Kurcze a ja dziś przymierzyłam Oldze płaszczyk, który nabyłam jakieś 2 tyg. temu i masakra nie mieści mi już się :no::no::no:za tydzień chrzest i zostajemy bez płaszczyka i teraz nie dość, że i sukienkię + dodatki na przebranie w domu to jeszcze wdzianko jakieś muszę na szybciku szukać :szok::baffled:dziś pojjedziemy do prababci po sukienki te ręcznie robione mam nadzieję, że chociaz one będą "cacy" bo jak nie to zostajemy praktycznie bez niczego :szok:

Asieńko słodkie jakie :))) takie trampeczki to samam bym na stopy wciągnęła :)))

Ostatnia edycja:
Asia super trampy :) my też mamy, ale nie różowe, bo by mnie M przegnał :D :D

Kms aż normalnie zrobię Ani przymiarkę jak wstanie ;)
A co do ubranek - szok! Tak szybko Ci Olga urosła!!! Chociaż w sumie to też nie dziwi - jednego dnia zakładam Ani bodziaka, a za dwa dni już się nie dopina, albo dekolt bo pas ;):D :D

No to Maja w nowej czapce;-)

35jgwmw.jpg

20rpp8j.jpg

I mały bonusik;-) WIOSNA ;-)

rr0g1e.jpg

Wszystkie czapki,bereciki,buciki itp.suuuuper :-):-):-).
Boozqowa, Majka jaka słodka w tych okularkach,a jakie zaje...ma kwiatki przyczepione do wózka,normalnie wiosna na całego:-D:-D:-D:-D.

Boozqowa ale czad!!! Majcia super wygląda w tych okularkach :-D:-D:-D

Dzisiaj w lumpku znalazłam klocka z tej serii:
Baby Einstein - Our Products
zielonego z żabą i jak się ją pociągnie za nogę to wibruje :-D:-D tylko nie wciąga tej nogi z powrotem do końca... Ale to nic - dałam za nią 2zł, wymienię wibracje na jakieś dzwoneczki i będzie fajna zabawka... Tylko do pralki muszę wrzucić ;-)

reklama
Dziewczyny świetne rzeczy kupiłyście, Amelkowa zrób fotki Ani w całym zestawie.:tak:
Boazqowa Majka jest świetna a okulary cudne. Też mamy te kwiatki ale przyczepione do przewijaka:tak:
Moja Julka w nowych czapkach
037 - Kopia..jpg028..jpg034..jpg

Ostatnia edycja:
Do góry