reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra ja byłam dzisiaj u nas w tesco i takich kombinezonów nie było :no::no: superowy :tak::tak::tak:
chociaż ja już mam, więc pewnie bym się tylko uśliniła i poszła stamtąd...

Medeuska - cudnie!!! Napracowaliście się niesamowicie i efekty widać :tak::tak:
A panele to jaki 'wzór'? my dość podobne wybraliśmy i widzę że całkiem ładnie się prezentują:tak::tak::-D:-D

reklama
Catedra ja byłam dzisiaj u nas w tesco i takich kombinezonów nie było :no::no: superowy :tak::tak::tak:
chociaż ja już mam, więc pewnie bym się tylko uśliniła i poszła stamtąd...

Medeuska - cudnie!!! Napracowaliście się niesamowicie i efekty widać :tak::tak:
A panele to jaki 'wzór'? my dość podobne wybraliśmy i widzę że całkiem ładnie się prezentują:tak::tak::-D:-D
wzór dąb coś tam:-D

jeszcze łóżecxko czeka na tą zasłonke na d ół żeby nie było widac szpary miedzy szufladą a materacykiem- ale babcia musi uszyc:rofl2:

i jeszcze sie fotki ładują:confused2::confused2::confused2:

Nam też same dęby wpadały w oko :-D:-D a że w promocji był taki antico, czy coś takiego, nie za ciemny, i też z takimi słojami to się zdecydowaliśmy :tak::tak::tak: bo jak są takie słoje i sęki to tak nie widać że podłoga brudna, jakby się o parę dni za długo nie umyło :-p:-p:-p:sorry::sorry::-D:-D:-D

A pokoik malutki, nasz najmniejszy w nowym też taki, akurat dla dzidziusia, ale na początek bierzemy małą do siebie :tak::tak::tak:

edit: a tą siatkę na pluszaki też w ikei kupiliście? Bo kurcze, ja byłam ostatnio i nie było takich w ogóle :eek:

Nam też same dęby wpadały w oko :-D:-D a że w promocji był taki antico, czy coś takiego, nie za ciemny, i też z takimi słojami to się zdecydowaliśmy :tak::tak::tak: bo jak są takie słoje i sęki to tak nie widać że podłoga brudna, jakby się o parę dni za długo nie umyło :-p:-p:-p:sorry::sorry::-D:-D:-D

A pokoik malutki, nasz najmniejszy w nowym też taki, akurat dla dzidziusia, ale na początek bierzemy małą do siebie :tak::tak::tak:

edit: a tą siatkę na pluszaki też w ikei kupiliście? Bo kurcze, ja byłam ostatnio i nie było takich w ogóle :eek:
tak w ikei:tak::tak::tak::tak::tak: sa duze i małe:tak::tak::-) wogóle to oprócz łóżeczka, pościeli do łóżeczka i firanek to wszystko z ikei jest w tym pokoju:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

aaa co do paneli to narożniki mam dąb antyk kolor i jest praktycznie identyczny jak panele:tak: nie pamiętam jaki kolor mam paneli a wszystkie te papierki z opakowan poszly do śmieci:eek:

Medeuska piękny pokoik szok na serio taki przytulny cieplutki:-D:-D:-D

Nie kupiłam wczoraj tego cuda kombinezonka bo M spojrzał na mnie jak na chorą psychicznie :szok:

Medeuska śliczny pokoik i te lampki kwiatuszki tak ślicznie wyglądają , chyba poprosze którąś z was która ma ikee obok siebie o zakup w moim imieniu i przesłanie, bo ja niestety ikee mam z 200 km:sorry::eek:

Amelkowa też mam dąb antyczny w jednym pokoju i powiem ci że bardzo fajnie to wygląda.

Ja mam zamiar dziś dokupić jeszcze 1 paczke pieluszek dla dzidzi , w szpitalu słyszałam jak dziewczyny polecały te nowe bella od 2-5kg z wycięciem na pępuszek , kosztują 23 zł więc mimo że miałam brać pampersy chyba tame na próbe też wezmę i jeszcze jedno op tych paklanków chce dokupić:tak:

Aż się boje jechać do tesco bo jak te kombinezoniki zobacze to się pewnie napale i kupie ( catedra twój jest śliczny). Widziałam też te z gazetki biedronki , też fajne dużo kolorów , zastanawiam się nad tym zielonym bo mam identyczny kolor wózka i by mi pasował , będą od 22, jak się do tego momentu nie rozpakuje to pójde je obejrzeć , koszt chyba 50zł:tak:

tak w ikei:tak::tak::tak::tak::tak: sa duze i małe:tak::tak::-) wogóle to oprócz łóżeczka, pościeli do łóżeczka i firanek to wszystko z ikei jest w tym pokoju:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

aaa co do paneli to narożniki mam dąb antyk kolor i jest praktycznie identyczny jak panele:tak: nie pamiętam jaki kolor mam paneli a wszystkie te papierki z opakowan poszly do śmieci:eek:
Ja też lubię Ikeę i w nowym mieszkaniu na bank będziemy mieli stamtąd regały ze szklanymi drzwiami, bo tak mi się podobają :-D:-D
A co do paneli, cieszę się że tak fajnie wyglądają u Was, bo u nas też będą :-D:-D

Nie kupiłam wczoraj tego cuda kombinezonka bo M spojrzał na mnie jak na chorą psychicznie :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dentico położna na SzR opowiadała o tych pieluszkach i mówiła, że to wycięcie często jest nad pępuszkiem - bo dzieci są różnie zbudowane, a wycięcie jest tylko w tym takim cienkim na samej górze pieluszki, więc nie ma co się nimi sugerować i kupić takie jakie uważamy za najlepsze i wywijać przód w 'mankiet' pod pępuszkiem. ;-)

reklama
Meduska - jej jaki śliczny pokoik - łóżeczko masz piękne! I wogóle b. przyjemnie.

Catedra - no kombinezon boski!!! Dostałam od koleżanki chyba z 5 kombinezonów różnego rozmiaru i koloru, więc się napalić nei mogę :-D

Do góry