reklama
boozqowa
Październik 09'
Boozqowa masz już swoją matę? warta swojej ceny?
Ja matę będę zamawiała jutro i będę ją miała w domu albo we wtorek, albo w środę. Dam znać :-) Ale słyszałam wiele pozytywnch opini na jej temat więc jestem spokojna;-)
medeuska
październikowa mama'09
dla mnie byłby OKZa niedługo ten wątek zmieni nazwę na przeceny/okazje
No to ja przyjęłam inną taktykę. Teraz kupuję tylko to co niezbędne, bo z doświadczenia wiem, że nie ma niczego cudowniejszego niż po kilku tyg. siedzenia w domu, wybrać się z dzieckiem na zakupy. Najlepiej w wózek i pieszo do najdalej oddalonego sklepu...
No a poza tym prezenty. Ja nie ma wielu znajomych, towarzyska nie ejstem w cale, ale jakoś zawsze się tego uzbierało, tyle że niektórych rzeczy który dostałam przy dziewczynach jeszcze nie otworzyłam.
ZOSTAŁY MI SAME RÓŻOWE DRESY I KOSZULKI!!!
Chyba pójdą na allegro...
A kilka różowych koszulek i piżamek zostawiłam. M. się wnerwia, bo jak to można chłopaka w róż chcesz ubierać, ale z drugiej strony, czy 5 dniowemu dziecku zależy czy ma koszulkę blue czy pink?
Strasznie bredzę???
Ale z zakupami mam rację, nie wiem jak wy, ale ja zostawiam resztę na po... zwłaszcza zabawki, które zaczynają być potrzebne po kilku miesiącach.
no to pa.
A jak już wątek przecenowy, no to uwielbiam przeceny. Dlatego kombinezon zimowy kupiłam w sierpniu :-). Ale jakoś mnie nie przekonują ciuchy, itp. z marketów. Chemia, pieluchy, kosmetyki, ok, ale ubrań tam nie kupuję. Jakoś tak.
No a poza tym prezenty. Ja nie ma wielu znajomych, towarzyska nie ejstem w cale, ale jakoś zawsze się tego uzbierało, tyle że niektórych rzeczy który dostałam przy dziewczynach jeszcze nie otworzyłam.
ZOSTAŁY MI SAME RÓŻOWE DRESY I KOSZULKI!!!
Chyba pójdą na allegro...
A kilka różowych koszulek i piżamek zostawiłam. M. się wnerwia, bo jak to można chłopaka w róż chcesz ubierać, ale z drugiej strony, czy 5 dniowemu dziecku zależy czy ma koszulkę blue czy pink?
Strasznie bredzę???
Ale z zakupami mam rację, nie wiem jak wy, ale ja zostawiam resztę na po... zwłaszcza zabawki, które zaczynają być potrzebne po kilku miesiącach.
no to pa.
A jak już wątek przecenowy, no to uwielbiam przeceny. Dlatego kombinezon zimowy kupiłam w sierpniu :-). Ale jakoś mnie nie przekonują ciuchy, itp. z marketów. Chemia, pieluchy, kosmetyki, ok, ale ubrań tam nie kupuję. Jakoś tak.
reklama
boskie :-) ile takie cudeńko? Moja Ninka dostała podobne od przyszłej chrzestnej, tyle, że w panterkę i cienkienie mogłam się oprzeć jak wczoraj byłam w tesco