reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

witam...nadrobiłam uffffffffff teraz widzę sie zaczęło ;-)

Asieńka-kącik milutki,

Mayo-komoda fajna-tez bym chyba zostawiał w takim kolorze,

Asheara- no no no jaka wyprawka SUPER!!!!

Luizka- bardzo fajne te obrazki-ja nie mam talentu niestety,

Shenkoka-śpiworek fajny i wygląda na to, że ciepły.

aaaaa ja wczoraj złożyłam z Moim D łóżeczko...pieknie wygląda... wstawię zdjęcia WAM jak wrócę z pracy (kącik już gotowy), a Mój ( w zasadzie Małej) X-Lander dojedzie do nas w piąteczek.

JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ.

reklama
Catedra u mnie jest podobnie. Trochę ciuszków dostałam, trochę sprzetów mam po Damianku, resztę systematycznie dokupuje sama. Na mamy nie narzekam gdyby miały na pewno by sie dołożyły a i tak wiem ż po kryjimu cos tam kupują.:tak:
Poscieli tez jeszcze nie kupiłam, mam wplanie kupic na koniec m-ca jak nie kupię to po prostu założę jakąś po Damianku.
Co do pieluszek to ja mam tylko jedna paczke pampersów 2, 1 wogóle nie kupowałam. Więcej nie będę kupowac bo u nas zazwyczaj goście do dziecka przychodzą z pieluchami i ostatnio dostaliśmy chyba z 5 paczek. Jeżeli akurat kupia coś innego to wtedy kupimy na bieżąco, teraz nie ma problemu.:tak:

Wiola78 ja nie dokupuję pościeli, bo po Krystianie mam 3 komplety a przecież on dawno już wyrósł z niemowlęcego łóżeczka i pościeli.
Wogóle z tekstyli to przyznam, że tylko śpiworek do 6 miesięcy dokupiłam, bo chcę spróbować a dla Krystiana nie miałam i zimowy kombinezon, bo Krystianowy sprzedałam.
Zresztą nie pasowałby i tak, bo teraz dzidziuś zimą będzie do 6 miesięcy a Krystian miał 7 miesięcy w listopadzie, więc zupełnie inny przedział wiekowy.
Ale śpiworek zimowy udało mi się kupić za 30zł z czapką i szaliczkiem, taki z możliwością montowania w foteliku, miałam kupić po urodzeniu ale taka akcja się trafiła, że głupio było nie zalicytować:
Śpiworek zimowy NOWY + Gratis! (725761548) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko on nie jest jakiś wielki, jak dziecię urodzi się około 60cm to na styk na całą zimę wystarczy, ale w razie czego trochę większy mam po Krystianie taki jesienny.

Ja mam kombinezonik roz. 62 i obawiam się, że będzie czekał mnie kolejny zakup - większego.
Dziewczyny w Lidlu są koszule rozpinane, niestety długi rękaw, ale tanie coś koło 22 zł.

Hymmm... mimo że Królowa Matka robiła zakupy dla Dzidziucha po kłótni oddałam jej pieniądze za zakupione przez Nią rzeczy w ramach "rozliczania się ze wszystkiego, z najdrobniejszych wydatków ogólnych". Większość kupiłam sama. I NIE CHCĘ NIC OD NIKOGO ani nowego, ani używanego. Nie będę potem wysłuchiwać głupich gadek i łaski też nie potrzebuję.

J@god@ masz rację ale wiesz chciała bym żeby chociaż zadzwonili i zapytali jak się czuję czy cokolwiek... A tu nic...:-(

Ja kupiłam kombinezon w promocji Gluck za 65 zl taki już zimowy mega ciepły i rozmiar 74 na początku mała będzie wyglądać..zaraz zaraz przecież jej nawet w nim nie będzie widać:-D:-D:-D:-D:-D
Co do spania to najpierw rożek potem śpiworek ciepły.

Abeja super ten wózek strasznie mi się podoba

a ja wygrałam wczoraj aukcje na alegro kojca :-)w końcu będe miała bo tak zwlekałam

Abeja ja Ci powiem, z resztą juz o tym pisałam, bo niuni90 tez się ten wózek podobał, że jak go zobaczyliśmy w sklepie to się w nim zakochaliśmy...

a mi dziś moja siora zrobiła dziką jazdę o jakąś bzdurę...a wyżygała mi komplet 4 butelek Aventa, które mi kupiła. więc jej odesłałam dziś pocztą:tak: bo nie chce mi się nawet do niej iść, choć mieszka 2km ode mnie.

pokazuję dziewczyny mój kącik Biankowy-wszystko kupione za własne pieniądze:-D
na uznanie zasługuje szuflada-przydatna rzecz, już wrzuciłam tam pieluchy i inne akcesoria-więcej miejsca w szafie :-D

a tak na marginesie-bo chyba nie wspominałam... super ten wózik Abejka, mi się podoba... no i gest też miły.

a ja Wam się pochwalę, że byłam dziś się dowiadywać co do KLUBU MALUCHA-jakie wymagania muszę spełnić, nie ma tego dużo, i dotację z UNII można na początek uzyskać....także Catedra jeśli wszystko wypali-to się zgłoszę, do Ciebie Elizabeth też....:-D

oby wyszło!!!!! ale by było zajeb....

Załączniki

• kącik Bianki.jpg
    kącik Bianki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 120
  • szuflada.jpg
    szuflada.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 101
  • wanienka.jpg
    wanienka.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Karolinusia śliczne to wszystko:tak:

a mam pytanko, ten stelaż do wanienki to mozna nabyć dodatkowo czy to raczej w komplecie z wanienką się kupuje?

Do góry