reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
My mamy ocieplane nosidło do wózka,na to pokrowiec tez ocieplany,więc w tym roku śpiworek sobie darujemy.Moze w przyszłym roku,do spacerówki.Teraz mam dość duży i ciepły kocyk,w razie czego złożę go na pół,a przecież i tak małą będe ubierać w kombinezonik!:tak:
Wyprałam dzieś wczorajsze zakupy dla małej i zastanawioam sie kiedy choć troche przeschną,leje cały czas i jset fajnie tylko to pranie nie bardzo:-(

Dziś uprałam i poprasowałam część z moich nabytków z allegro;-):tak::-D

710768031_1.jpg 697820314.jpg 716002915.jpg 715953872_1.jpg 709409915.jpg 713801178.jpg 707093897_1.jpg dchbbk.jpg 693283790_1.jpg

Ja dzisiaj pokupiłam praktycznie wszystko co będzie małej potrzebne i bardzo się z tego cieszę. Kupiłam też laktator. Zainwestowałam w medele mini elektryczny. Doszłam do wniosku, że lepiej kupić coś porządnego niż później żałować. I kaski poszło ogrom. Aż się boimy czy nam wystarczy bo jeszcze trochę wydatków w najbliższym czasie nas czeka. Jak będę miała czas to powstawiam fotki. Ja chyba jeszcze wstrzymam się 2 tygodnie z praniem. Boję się że mi się wszystko zakurzy jak będzie miesiąc leżało.

smerfi super, że juz tyle macie..laktator medeli to najlepszy wybór wg mojej połoznej..mi kazala się wstrzymać, bo moze okazac się niepotrzebny, a jakby co mozna albo kupic potem albo wypozyczyć w poradni laktacyjnej..choć szczerze to jakos sobie tego nie wyobrażam :baffled:

dentico..ciuszki cudo..

Ja też mam upatrzoną Medele Mini Electric. Jak byłam w pierwszej ciąży to kosztowała 2x tyle :-) teraz tyle kosztuje nowy model Medela Swing :-) Ale myślę że mini electric starczy, jak nie będę używac to sprzedam od razu..

reklama
Do góry