reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

KasikN82 wiem, że Misia będzie tak miała z moimi rodzicami - tacy dziadkowie to prawdziwy skarb :)

Angelina123 ja również w wyprawce mam body z krótkim pod pajace, z długim będą mi służyły do półśpiochów :)

reklama
misia ja też uwielbiam prać i prasować te maleńkie ubranka, pewnie jak się dowiem co będziemy mieć to też zacznę tą przyjemną rzecz :-D
Mojej przyjaciółki też kupili wózek dla maleństwa więc nie miej oporów ja masz taka pomoc :)

Kasik strasznie podobał mi się ten wózek gdzieś już widziałam go na internecie, zwłaszcza ten kolor niebiesko-zielony :-)

Angelina123 ja mam małe ilości 56, więcej na 62 :)

Owca21 dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, bo już myślałam, że powariowałam hehe :)

Angelina ja też mam po kilka sztuk na 56 a głownie na 62. Mnie też strasznie rozczulają te maleńkie ubranka :tak:

misia mi też ulżyło, ja już chciałam to robić zaraz jak dowiedziałam się że jestem w ciąży :-D ale że nie miałam miejsca w szafie to musiałąm poczekać. Niedawno zrobiłam miejsce w szafie i teraz mam gdzie układać ubranka a że mam i dla dziewczynki i dla chłopca to postanowiłam poczekać jesze te 3 tyg :) mąż się tylko śmiał że maleństwa jeszcze nie ma a ja już przeniosłam jego rzeczy z szafy bo potrzebowałam miejsca :-D

Owca21 dobra jesteś hehe :) ciekawe co Ci mężowie o nas myślą - co za wariatki, tyle czasu do listopada a te już panikuja ;)

Angelina123 kombinezon większy, bo jak dodasz warstwy ciuszków dzidzia zrobi się większa niż założone 56 hihi ;)

reklama
Do góry