reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

Angelina ciuszki na 56 i 62 bede kupowała...mój synek miał 51 cm i tych na 56 miałam troche za mało, musiałm dokupić. Czasami bywa i odwrotnie, że jak dzidzius wiekszy to 56 będą bezużyteczne.......więc wszystko okaże sie w praniu:-). Kombinezon kupie na 62 chyba, że 0-3 m-ce bo i takie rozmiarówki bywają

owca te wózki w ogóle mają fajna kolorystykę, ja pewnie bym któryś z tych ciemnych wybrała. Ale te róże, zielone też słodziutkie

reklama
Kasik dodałam go właśnie na listę wózków i jak będe kupować to będe pewnie brać go pod uwagę. Oczywiście wszystkie planuję zobaczyć na żywo w hurtowni a kupię jakiś używany

Witajcie
Za dwa miesiące zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 630976Zobacz załącznik 630978Zobacz załącznik 630982Zobacz załącznik 630984Zobacz załącznik 630987

Laktator Lovi prolactis dostalam do przetestowania od firmy Lovi. Bardzo mile mnie zaskoczyli poniewaz laktator byl
niezwykle starannie zapakowany w torbę podróżną, ktora mozna wszedzie ze soba zabrac.
W środku znajduje sie mnóstwo części, które mogą początkowo przerazic:).
To dlatego, że zestaw zawiera dodatkowy komplet silikonowych zamiennikow.
Za pomocą elementów zawartych w zestawie możemy odciągać mleczko ręcznie i elektronicznie.
Ma regulowaną siłę ssania głębokiego oraz fazy pobudzania wypływu mleka. Jest cichy i bezbolesny. Naprawde polecam!

KasikN82 powiem Ci, że nie wiem czy są w Warszawie, pewnie tak, natomiast ja nie zwróciłam uwagi

misia1608 u nas moi rodzice powiedzieli, że oddadza za połowę wózka bo niestetety nie tani wybraliśmy, a teściowa łóżeczko i materacyk, więc pomoc duża:-) paczkę od teściny też dostaliśmy z ubrankami
owca121 he he biedni Ci nasi mężowie:-D ja już półkę zrobiłam i jest cała wypełniona:-) kupiłam ostatnio kocyk-kołderkę La millou i jestem mega zadowolona

A ja dostalam od cioci prezent: ImageUploadedByForum BabyBoom1403809403.194786.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1403809403.194786.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1403809403.194786.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 70
Ania1469 fajnie, że rodzice z obojga ston tak pomagają... wyorawka dla dziecka to nie mały wydatek, a czasu na uzbieranie takiej kwoty nie wiele.

Anita1990 super prezent, na pewno Ci się przyda :)

reklama
Do góry