reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

misia ojejej:-) i już poprałaś? nasze pierwsze ubranka leża jeszzcze w szafie z metkami, przed porodem będzie wielkie pranie

O słuchajcie zadam pytanie, o przetrzymywanie ubranek:-) mała szafa z wieszakami czy komoda?

reklama
Ania1469 tak mnie korciło, a że prać i prasować uwielbiam - była to ogromna przyjemność hihi :)
A co do przechowywania ubranek, zamówiłam komodę z 4 szufladami i 4 półkami osobno otwieranymi na bokach. Jak dojdzie dam zdjęcia. Mam zamiar w miejsce dwóch półek zamontować drążek i eleganckie ubranka itp. Będą sobie wisiały a bodziaki i pizamki złożone w szufladach ;)

misia he he:-) ja to za prasowaniem nie zabardzo, ale takie malutkie ubranka z wielką przyjemnością:-) Właśnie tak się zastanawiałam, teściowa mi podpowiedziała, że komoda chyba będzie lepsza, bo do powieszenia będzie tak naprawdę śpiworek, kurteczka i kilka eleganckich rzeczy, a dużo miejsca wzwyż by zajęła taka szafa, a mamy mały pokój,więc nie chcę dodatkowo pomniejszać

U nas dokładnie tak samo, jak na razie małe mieszkanko - więc komoda, na której postawię przewijak i będę miała wszystko w jednym :)

Też chciałam białą, ale jak zobaczyłam w sklepie wersję we fiolecie to się zakochałam. W ikea faktycznie mają piękne i tanie komody, w salonie mamy wszystko z ikei i jestem bardzo zadowolona. Tanie meble a bardziej wytrzymałe niż z niejednego meblowego ;)

my też w naszym pokoju mamy wszystkie meble z ikei i jestem zadowolona bardzo ,wszystko na bialo, dodatki niebiesko szare tylko ściana jedna będzie niebieska:-)

reklama
Do góry