reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

misia ojejej:-) i już poprałaś? nasze pierwsze ubranka leża jeszzcze w szafie z metkami, przed porodem będzie wielkie pranie

O słuchajcie zadam pytanie, o przetrzymywanie ubranek:-) mała szafa z wieszakami czy komoda?

reklama
Ania1469 tak mnie korciło, a że prać i prasować uwielbiam - była to ogromna przyjemność hihi :)
A co do przechowywania ubranek, zamówiłam komodę z 4 szufladami i 4 półkami osobno otwieranymi na bokach. Jak dojdzie dam zdjęcia. Mam zamiar w miejsce dwóch półek zamontować drążek i eleganckie ubranka itp. Będą sobie wisiały a bodziaki i pizamki złożone w szufladach ;)

misia he he:-) ja to za prasowaniem nie zabardzo, ale takie malutkie ubranka z wielką przyjemnością:-) Właśnie tak się zastanawiałam, teściowa mi podpowiedziała, że komoda chyba będzie lepsza, bo do powieszenia będzie tak naprawdę śpiworek, kurteczka i kilka eleganckich rzeczy, a dużo miejsca wzwyż by zajęła taka szafa, a mamy mały pokój,więc nie chcę dodatkowo pomniejszać

U nas dokładnie tak samo, jak na razie małe mieszkanko - więc komoda, na której postawię przewijak i będę miała wszystko w jednym :)

Też chciałam białą, ale jak zobaczyłam w sklepie wersję we fiolecie to się zakochałam. W ikea faktycznie mają piękne i tanie komody, w salonie mamy wszystko z ikei i jestem bardzo zadowolona. Tanie meble a bardziej wytrzymałe niż z niejednego meblowego ;)

my też w naszym pokoju mamy wszystkie meble z ikei i jestem zadowolona bardzo ,wszystko na bialo, dodatki niebiesko szare tylko ściana jedna będzie niebieska:-)

reklama
Do góry