reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

Ania ja jeszcze sie nie zastanawiałam gdzie będą ciuszki maleństwa. Na pewno bedzie z nami w sypialce wiec albo w naszej szafie albo trzeba będzie dokupić komodę bądź szafke.

misia
a nie za wcześniej na pranie ubranek? ale w sumie jak lubisz to robić to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś w październiku zrobiła to jeszcze raz;-)

ostatnio czy nawet dzisiaj toczyła sie na głównym rozmowa o wózkach. I tak mi sie przypomniało, że jak oglądałam wózki cztery lata temu to podobał mi sie ten model,

BOLDER SD IMPLAST 3w1 wózek ECOLINE + parasolka ! (4336628393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kolorów miał/ma mnóstwo i naprawdę dużą gondolę. Wtedy z niego zrezygnowałam bo nie widziałam go w żadnym sklepie. A ja lubię coś zobaczyć na żywo zanim dokonam zakupu. Ale żadna moja koleżanka nie miała więc opinii jako takiej nie znam.

reklama
KasikN82 mniejsza część rzeczy była z licytacji z alle i chciałam mieć wszystko po swojemu :) w październiku oczywiście powtórzę zabawę ;) choć wiem, że to bez sensu... ale takie przygotowania to wielka przyjemność ;)

Wózek cudny, jeszcze o nim nie słyszałam... ale prezentuje się świetnie :)

Ania czy dobrej jakości to nie wiem. Trzeba by opinie poczytać. Jak Antek był już na świecie to raz czy dwa widziałam babeczkę z tym wózkiem, prezentował się ładnie, ale to rzeczywiście mało, żeby kupić wózek. Jak już wspominałam w Łodzi cztery lata temu w żadnym sklepie go nie było, o Piotrkowie to już nie wspomnę. Ale myślę, że w Warszawie już by się obejrzało.

KasikN82 z tego co czytam, opinie są dość pozytywne :) u nas w rodzinie jest tradycja, że dziadkowie kupują brykę dla pierwszego dziecka :) spotkałyście się z tym ? Mi trochę głupio tak obarczać kosztami rodziców, ale są nieugieci

Misia eee tam korzystaj jeden spory wydatek mniej :) Ja nie slyszalam o tym ale kazdy w rodzinie pyta co kupic ten chce lozeczko ten cos innego wiec wszystko sie przyda :))

To prawda już jakiś wydatek mniej ;) moja teściowa jest wrogo chyba nastawiona do takich prezentów hihi .
Fajnie, że Twoja rodzina taka otwarta bynajmniej nic się nie zdubluje ;) moja znajoma dostała 4 takie same pajace i wszystkie w rozmiarze 68 ;)

A Tesciowa niech się przyzwyczaja :D No właśnie to jest to z ubrankami tak to moze u kazdej wyglądac ;)) moja teściowa kupila body krotkie letnie na 62, watpie ze do wiosny bedzie na mala dobre raczej juz ciasne :p Najwyzej pod cos jej ubiore ;)) Najwieksza zmora wlasnie jest wózek...bo tyle tych modeli a zeby sie na ktorys zdecydowac :/

misia może nie tradycja, ale pieniążki które dostał Antoś od dziadków prawie starczyły na wózek. Trochę dołożyliśmy i kupiliśmy to co chcieliśmy. Z resztą ja nie mogę narzekać, gdyby tylko mogli to by mu gwiazdkę z nieba dali, i jedni i drudzy dziadkowie.

Angelina body na 62 z krótkim spokojnie wykorzystasz, na to pajac i będzie ok. Ja w większości body miałam z krótkim, długie leżały prawie nieużywane. A jak wszyscy pytaja co kupować to nic innego tylko siadaj i rób liste:tak:, żeby sie prezenty nie dublowały:laugh2:

reklama
A no to super, to moje pierwsze dziecko dlatego mam duzo wątpliwości :) właśnie usiade zrobie liste i na tej podstawie bede tez sama robila zakupy..kolezanki mowily ze dla dzieciaczkow wyprzedaze w C&A i w Pepco bodziaki po 5zł.

Do góry