reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Natt to teraz sanki dla trojaczków będzie musiała chyba szukać:-D

a nam przyszedł śpiwór do wózka, pasuje idealnie, zoabaczymy jak to będize jak młoda w kombinezon wsadze:-)

reklama
Kiedyś był temat o ściaganiu prze dzieci rękawiczek, więc wkleję takie co mi się podobają, i chyba sa nieściągalne:
Rękawice Stonz Kropka brąz | ODZIEŻ | Dla Dzieci | Pieluszki Wielorazowe | Pieluchy Ekologiczne | Chusty | Nosidła
A wogóle weszłam żeby pokazać jakie cudo kupiłam dla Jagody na dłuższe wyjazdy i dłuższe wypady do znajomych:
Potette PLUS Fold Away Travel Potty & Trainer - Blue : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Jeszcze nie doszło, ale mam nadzieję że się sprawdzi, bo zawsze mamy kłopot jak jestesmy u znajomych i Jagodzie chce się siku. Nie chce usiąść na dorosły nocnik za Chiny ludowe, a nie zawsze bierzemy nasz domowy. Ostatnio jak bylismy na 4-ro godzinnych zakupach, też nie chciała uzyć nocnika z toalety dla dzieci, więc cały czas trzymała, aż zrobiła w domu. Oby się do tego przekonała.

Fajny tem nocnik,widziałam tez w naszym mothercare i pewnie tez sobie taki sprwimy bo bardzo mi sie podobał. No ale najpierw opanujemy sztukę sikania poza pieluchę a potem bedzie ekskluzywny nocnik:)

Melduję że nocnik dotarł, i stary właściwie poszedł w odstawkę. Mała siedzi na naszej ubikacji i nie chce wogóle słyszeć o swoim zwykłym nocniczku!

Dziewczyny mam do sprzedania za małe pieniądze buciki zimowe Bartek r. 21 różowe, skórzane, ocieplane wełną. Są oczywiście używane ale w dobrym stanie i może komuś są jeszcze potrzebne...

zylcia - idz na gielde na BB albo na pazdziernik-listopad 2009 - nasze dziewuszki maja juz chyba wieksze stopki... moja potrzebuje 22-23

reklama
Do góry