o matko...to tylko mojej Moni stopki w takim tempie rosna? swego czasu miala jedna z mniejszych stopek wsrod sierpniowek i nigdzie nie moglam dostac butow w rozmiarze 17 a teraz panna smiga w kapciochach 21/22
reklama
moja tez nosi 20,a kozaczki mamy i 20 i 21niekoniecznie Rubi, moja nosi paputki rozm 20 więc kozaczki 21 byłyby ok ale mam dla niej zimowe butki...
ty szukałaś 17 a ja jeszcze mniejszych,bo 16 i nawet kilka par mam w domkuo matko...to tylko mojej Moni stopki w takim tempie rosna? swego czasu miala jedna z mniejszych stopek wsrod sierpniowek i nigdzie nie moglam dostac butow w rozmiarze 17 a teraz panna smiga w kapciochach 21/22
andariel
mama super dwójki :]
Ninka ma 20/21 butki
_karincia_
Fanka BB :)
Adrianek ma kozaczki też Bartka w rozm. 22 bo wolałam większe wziąć a długość stopy na stojąco ma 13 cm :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki ZylciaEfe - wysłałam PW
A to są te buciki
Na PW odpisałam
magda12345
Mama Juli i Jasia
rany to tylko mój Jasiek ma numer buta 24 no zimowe, bo kapcioszki nosi na 23
Monia miała długo malusia stópke ale faktycznie rosnie jej szybko i skokowo :-) jak kiedys jej tydzien w zlobie nie bylo to pierwszego dnia po powrocie okazalo sie paluszki wystaja z bucika :-(
teraz po swietach tez jej musialam nowe dac.... w sumie od wrzenia ma juz chyba czwarte kapcioloe..od 18 do 21... no a zimowe mam 22 i chyba jeszcze dokupie 23 na wszelki wypadek bo nie wiadomo jak dluga zima bedzie...
teraz po swietach tez jej musialam nowe dac.... w sumie od wrzenia ma juz chyba czwarte kapcioloe..od 18 do 21... no a zimowe mam 22 i chyba jeszcze dokupie 23 na wszelki wypadek bo nie wiadomo jak dluga zima bedzie...
reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny któraś kiedyś pytała jak czyścić rurkę w bidonach Canpola (chyba Izabela? ) - otóż u nas sprawdza się to: drut do robienia na drutach, na szpikulec pół wacika kosmetycznego i przeciągnąć kilka razy przez całą słomkę jak nowa
[nie pamiętam czy to w tym temacie było poruszane, nie moge teraz znaleźć]
[nie pamiętam czy to w tym temacie było poruszane, nie moge teraz znaleźć]