reklama
A ja nie polecam kremu na pośladki z hippa. Miał być taki cudowny i tyle go po sklepach szukałam a po dwóch użyciach czerwone plamki wyszły na tyłeczku mojego dzieciątka. Nawet położna jak go zobaczyła na szafce to pytała czy jestem zadowolona. Jak powiedziałam, że nie to stwierdziła że jak wiele osób i że to chyba jedyny bubel z serii hippa.
Na szczęście szybka zmiana kremu pomogła. Teraz używam tego co kupiłam za jakieś 5zł czyli kremu Babydream i jest spoko. Ale moim mistrzem póki co jest krem który robi sobie sam szpital. Niestety składu nie znam ale przy następnej wizycie u pediatry chyba o niego poproszę. Można go trzymać ok. 2 tygodni bo to full natural i później się psuje.
Na szczęście szybka zmiana kremu pomogła. Teraz używam tego co kupiłam za jakieś 5zł czyli kremu Babydream i jest spoko. Ale moim mistrzem póki co jest krem który robi sobie sam szpital. Niestety składu nie znam ale przy następnej wizycie u pediatry chyba o niego poproszę. Można go trzymać ok. 2 tygodni bo to full natural i później się psuje.
Kattarynnka
Zaciekawiona BB
Ja mogę polecić Linomag z różową zakrętką. Używałam go na moim synku od pierwszych dni i uważam że się sprawdził. Mały rzadko miał jakiekolwiek podrażnienia, a jak już to jakieś drobne zaczerwienienie że wystarczyło ze dwa razy umyć pupę wodą zamiast chustkami i posmarować Sudocremem.
kamila1983
Fanka BB :)
Ja bylam zadowolona z alantanu plus masci
Teraz mam skarby matki ma sprobowanie
Ale z recenzja poczekam az wyprobuje
Teraz mam skarby matki ma sprobowanie
Ale z recenzja poczekam az wyprobuje
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Colly a uzywasz go dziennie? Ja uwazam ze kremy Do pupci to tylko gdy cos sie dzieje a jak jest ok to najlepiej nie uzywac nic, bo i po co?
reklama