reklama
mnie tez czeka zakup śpiworka ale ze nie bardzo moge owczą wełnę to raczej kupie polarowy np. taki Śpiwór Śpiworek polarowy wózek, fotelik, sanki (1344493485) - Aukcje internetowe Allegro ino on jest krótszy :-( boje sie ze te 85-90 cm to mało bedzie na taka duzą Monię... musze dzis wymierzyc wózek...
andariel
mama super dwójki :]
ja na szczęście jak zamawiałam wózek 2w1 to razem ze śpiworkiem i przymierzałam już, że pasuje do naszej spacerówki również, więc z głowy; tylko mój na polarku jest, nie na wełnie;
megaczka
Fanka BB :)
mnie tez czeka zakup śpiworka ale ze nie bardzo moge owczą wełnę to raczej kupie polarowy np. taki Śpiwór Śpiworek polarowy wózek, fotelik, sanki (1344493485) - Aukcje internetowe Allegro ino on jest krótszy :-( boje sie ze te 85-90 cm to mało bedzie na taka duzą Monię... musze dzis wymierzyc wózek...
Rubi patrząc po zdjęciach gdzie jest otór na pas między nogami to myśle że Monia bedzie miała mało miejsca na nóżki, no chyba że ją po turecku posadzisz
izabela...
Fanka BB :)
chyba się skuszę jednak na tego laptopa e-edu, bo on przynajmniej "mówi" po polsku LAPTOP EDUKACYJNY E-EDU DLA NAJMŁODSZYCH KURIER (1330462593) - Aukcje internetowe Allegro
a śpiworek jeszcze nie dojechał, pewnie ten śnieg jest winowajcą
a śpiworek jeszcze nie dojechał, pewnie ten śnieg jest winowajcą
takie sanki tez są
sankizpianki, "MAJ"Katowice Opolska 14, Tel 32 258 88 75 Super sanki
tylko szkoda ze nie mają pchacza...
sankizpianki, "MAJ"Katowice Opolska 14, Tel 32 258 88 75 Super sanki
tylko szkoda ze nie mają pchacza...
Rubi patrząc po zdjęciach gdzie jest otór na pas między nogami to myśle że Monia bedzie miała mało miejsca na nóżki, no chyba że ją po turecku posadzisz
wiesz...tez tak sobie pomyslałam i kupiłam większy...110cm... zamontowałam, upociłąm sie przy przeciagnaiu pasów, wsadzilam Monie, pozapinałam i luzik... rano jak do złobka jechałysmy to zonk... Monia w kombinezonie i nie mogłam jej w pasy wcisnac :-( musze teraz podumac jak te szelki wydłuzyc albo zamontuje takie niezalezne...
no ale ze spiworka jestem bardzo zadowolona ;-) a mam taki - czekoladowy - Śpiwór śpiworek do wózka 4 W 1- OKAZJA SKLEP! (1333321919) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
andariel
mama super dwójki :]
o, natt - coś dla Was)) 0670B SANKI DLA BLIŹNIAKÓW Z OPARCIEM REWELACYJN (1355706807) - Aukcje internetowe Allegro