reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

MOLA bardzo fajne! Rozejrzyj się w sklepach Chicco bo ja je gdzieś widziałam w promocji - w takim zwykłym sklepie Chicco nie internet.

reklama
MOLA bardzo fajne! Rozejrzyj się w sklepach Chicco bo ja je gdzieś widziałam w promocji - w takim zwykłym sklepie Chicco nie internet.
Widzialam je w sklepie za 729zl wiec w internecie duzo taniej. Chyba ze pojade jeszcze do poznania.

fajna sprawa ale czy takie kilku miesięczne można w tym spokojnie zostawić??
Jest napisane ze sluzy od 0+ czyli od urodzenia. Poza tym sa pasy pieciopunktowe. Jak sie rozlozy do pozycji lezaczka i zamontuje ten palak z zabawka to wyglada jak kadzy inny lezaczek tylko ze na wysokosci.

fajna sprawa ale czy takie kilku miesięczne można w tym spokojnie zostawić??
Aaaaaa zle przeczytalam. Masz na mysli takie wiercace sie dziecko. No wlasnie ciekawe:eek: dobra sugestia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mój to wiercioch był straszny i z pasów się wydostawał paskudnik a przecież zacisnąć mocno nie można dziecku no i mi bokiem i górą próbował wyjść dlatego się zastanawiam...
ale fajna sprawa że taki uniwersalny jest...
Najwyzej przez jakis czas nie bede z tego korzystala bo faktycznie jak widac po Twoim Areczku sa takie "asy" ktore kombnuja...:sorry: Ale w sumie z reguly jest tak ze w lezaczku tez dzieci wiercace sie nie chca juz siedziec. Wtedy chyba czas na kojec:tak:
Mi sie podoba to, ze raz wydaje pieniadze i bedzie mi dlugo i wielounkcyjnie sluzyl.

Widze ze byla mowa o lezaczkach wiec wkleje ten ktory sobie upatrzylam i powiedzcie prosze co myslicie. Wklejalam go chyba na innym watku ale pozostalo bez odpowiedzi:sorry:
KRZESEŁKO CHICCO POLLY MAGIC - SEA DREAMS SUPER (648194964) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ze wzgledu na funkcjonalnosc (nie bede musiala kupowac krzeselka do karmienia). Poza tym dziecko jest dosc wysoko od ziemi i moje pieski nie beda pchaly ciekawskich pyszczkow do malej.
Jak dla mnie bomba ,chyba też sobie taki sprawie ,bo o ile gratów będę kiała w domu mniej.A do tego ani kot ani w kudłach od psa nie będzie siedzieć jak będzie gubił,bo raczej pies pyskiem ją dosiegnie bo wielki jest:crazy:

Jak dla mnie bomba ,chyba też sobie taki sprawie ,bo o ile gratów będę kiała w domu mniej.A do tego ani kot ani w kudłach od psa nie będzie siedzieć jak będzie gubił,bo raczej pies pyskiem ją dosiegnie bo wielki jest:crazy:
Ja tez mam dwa koty i mam nadzieje ze nie przyjdzie im do glowy wskakiwac malej do lozeczka :szok: Bo po kotach to sie mozna wszystkiego spodziewac:baffled: A co do psow to mam westie i jamnika wiec chocby chcieli pchac swoje ciekawskie nochy to do tego lezaczka sie dosiegna:tak:
Obejrzyj sobie to krzeselko w ONO (obok poczty naprzeciwko tesco) a kup na allegro bo tam kosztuje ponad 700zl.

Mola mi tez sie podoba, ale krzeselko juz mam. Wiec ja zostane przy swoim wyborze, ale jak dla ciebie to twoje bomba:-D:-D

Ja tez mam dwa koty i mam nadzieje ze nie przyjdzie im do glowy wskakiwac malej do lozeczka :szok: Bo po kotach to sie mozna wszystkiego spodziewac:baffled: A co do psow to mam westie i jamnika wiec chocby chcieli pchac swoje ciekawskie nochy to do tego lezaczka sie dosiegna:tak:
Obejrzyj sobie to krzeselko w ONO (obok poczty naprzeciwko tesco) a kup na allegro bo tam kosztuje ponad 700zl.
Ja kupuję łóżeczko turysryczne (tylko materac dokupię) wraz z moskitierą jak będziemy wychodzić a nie zauważę,że kot siedzi w szafie w sypialni lub pod łóżkiem to zaciągnę tositkę i może nic się nie tanie( swoją drogą to kot strasznie ciekwski jest):zawstydzona/y:

reklama
nie no pies jak będzie chciał to wszędzie się wciśnie;p
a kojec to nie u każdego dziecka się sprawdza mój się grzecznie rankami bawił w kojcu i dopiero popołudniu po spaniu już nie chciał a znowu moja siostra 10 minut akurat tyle żeby wszystko stamtąd wyrzucić i koniec
Mój jest wielki ,niezgrabny ,gapowaty i ogólnie ciapa,więc zanim gdzieś się zdąrzy wcisnąć już dostanie opr ... i mam spokój .A do tego ma zakaz wstepu do sypialni i dużego pokoju chyba ,że idzie na balkon albo kładzie się w jadalni;-)

Do góry