reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Kasiu,Mju super zakupy :-) i gratisy tez miła rzecz.

Mewa rzeczywiscie tutaj jezeli poród odbył sie bez komplikacji to po12 godzi. mozna isc do domu.Po cesarce jezeli wszystko goi sie ok to trzymaja 3 dni i do domu.

reklama
Taki lezaczek co wspominalas Kasiu i Mju bardzo fajna rzecz ale ja sie zdecyduje na moses basket, na poczatek, na kilka pierwszych tygodni zamiast lozeczka, bede mogla przenosic dzidzie ze soba bo ja mam pietrowy domek

Mamas & Papas Moses Basket on eBay, also, Moses Baskets, Nursery Decoration Furniture, Baby (end time 10-Jun-09 22:00:39 BST)

Ja tez chciałam taki kosz - ale po rozmowie z koleżanką zrezygnowałam - bo... ona tak nosiła swoje dziecko po domu i teraz ma jazdy, bo dziecko się nie przyzwyczaiło do spania w jednym miejscu - jakim normalnie jest łóżeczko i były histerie jak trzeba było iść spać. Dłuuugo potem małego musiała do łóżeczka przekonywać. Ale może na takiego "typka" trafiło :rofl2:

Mitemil swietny zakup, ale o ile moj maz w miare spokojnie zniosl cene 200zl obawiam sie ze przy powyzej 400 zawal murowany:eek::eek:

Dlatego kupiłam używane gdzie z kosztami przesyłki wyszło mnie 300 zł. Nie mało, ale pozwoliłam sobie na małe szleństwo :-D

O dokładnie to mam :tak: Anielka korzysta nadal... no a teraz Antek będzie więc inwestycja się opłacała :tak:

Byłam bliska kupić troche inny bujaczek, ale Deli pokazała mi co chce kupić swojej małej, i tak mi się spodobało, ze podkradłam pomysł. :sorry: Dzięki Deli :tak:

Basiu tak to bylas ty chyba nawet pisalas ze lepiej go schowac bo twoj synek nie bedzie potem chcial oddac. Juz sie zdecydowalam i kupie ten lezaczek.

Musze sie wam pochwalic swoim szczesciem wczoraj wklejalam wam fotelik co mi sie za 30zl udalo kupic:-):-)I wiecie co przyszedl dzis i jestem taka szczesliwa bo jest w stanie idealnym, jak nowy nikt by nie poznal ze odkupiony. I jest sliczny, leciutki. Do tego nawet prezent Miloszek dostal. Doslownie w szoku jestem takich sprzedawcow ze swieca szukac na allegro. Wklejam wam zdjecia prezenciku taka jestem heppy. Mala rzecz a cieszy

Piękny gratisik. Sprzedawca z klasą!! Kupując pościel również dostałam gratisik. Grzechotkę i rożek we wzorze pościeli. Opowiadałam kazdemu na jakiego to super sprzedawce trafiłam!! Taka happy bylam :tak:

Mam pytanko do doswiadzonych mam, zabieram się za zakupy i nie mam pojęcia ile "pampersów" dla siebie zamówić. Jak za duzo, to pewnie kiedyś Maluszek dostanie, jak będzie starszy, ale żeby nie za mało, bo później trudno dokupić, bo nie wszedzie są.

ja kupilam 2 opakowania po 10 szt., potem przejde na podpaski, ktorych w domu mam zapas ;-)
poprzednio tyle mi wystarczylo a dzidziusiowi ich w spadku przekazywac nie bede...
drogie nie sa wiec zawsze mozna nadwyzke przekazac ciezarnej kolezance albo zaniesc do szpitala ;-)

reklama
Dzięki Rubi, chyba zamówię więcej, bo podpasek nie używami masz rację lepiej poratować inną ciężarówkę, nie będą zalegać w domu. :)

Do góry