reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

MAJAAM ale w podpaski tak czy inaczej musisz się zaopatrzeć - z tego co kojarzę nie wolno używać tamponów - a odchody połogowe wypływaja przez ok 2 tyg albo i dłużej. Potem już nie tak intensywnie i te pieluchy nie są konieczne (tak naprawdę to tak pierwsze 3-5 dni max) ale podpaski tak...
A dla Dziecka to one się chyba jednak nie nadają, mimo że, mają takie przeznaczenie

reklama
MAJAAM ale w podpaski tak czy inaczej musisz się zaopatrzeć - z tego co kojarzę nie wolno używać tamponów - a odchody połogowe wypływaja przez ok 2 tyg albo i dłużej. Potem już nie tak intensywnie i te pieluchy nie są konieczne (tak naprawdę to tak pierwsze 3-5 dni max) ale podpaski tak...
A dla Dziecka to one się chyba jednak nie nadają, mimo że, mają takie przeznaczenie
zgadza sie tampony są zabronione zaraz po porodzie i najlepsze są podpaski grube bez ceratek typu Bella chyba

Gosia72 ja mialam malo - nie wiem czy to w ogole 2 tygodnie trwalo... dobrze ze polozna do nas dlugo jezdzila i sprawdzala czy wszystko OK bo umieralam ze strachu ze cos mi sie tam zablokowalo...

GOSIA spróbuj chwilke pobyc na czworaka albo pochyl sie do przodu i oprzyj np. ręce na stole tak żebys miała brzuszek równolegle do podłogi... Mi to pomaga........

reklama
Widze ze byla mowa o lezaczkach wiec wkleje ten ktory sobie upatrzylam i powiedzcie prosze co myslicie. Wklejalam go chyba na innym watku ale pozostalo bez odpowiedzi:sorry:
KRZESEŁKO CHICCO POLLY MAGIC - SEA DREAMS SUPER (648194964) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ze wzgledu na funkcjonalnosc (nie bede musiala kupowac krzeselka do karmienia). Poza tym dziecko jest dosc wysoko od ziemi i moje pieski nie beda pchaly ciekawskich pyszczkow do malej.

Do góry