reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja mam taką starszą wersję tego bujaczka FP do 18 kg i nam slużył bardzo długo - w sumie Karol nadal chetnie by w nim posiedzial ale niedawno przezornie wyprałam i złożylam
a jak był malutki bardzo lubił w tym spac - rozłożonym na maksa i zawinięty w rożek sobie w tym zasypiał jak nie chciał w łózeczku, i pierwsze posiłki w tym zaliczył....

reklama
Ja kupiłam taki tylko w innej wersji kolorystycznej:
FISHER PRICE #41 HUŚTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 W-w (656402967) - Aukcje internetowe Allegro

Stelaż huśtawki zajmuje sporo miejsca, ale sam bujaczek spodobał się nawet chrześniakowi męża, który ostatnio u nasy był. Szwagierka żałowała, że nie kupiła mu czegoś co starcza na dłużej niż zwykły leżaczek. Dlatego osobiście uważam, że leżaczki z możliwością korzystania przez dzieci starsze to super pomysł.

O dokładnie to mam :tak: Anielka korzysta nadal... no a teraz Antek będzie więc inwestycja się opłacała :tak:

Basiu tak to bylas ty chyba nawet pisalas ze lepiej go schowac bo twoj synek nie bedzie potem chcial oddac. Juz sie zdecydowalam i kupie ten lezaczek.

Musze sie wam pochwalic swoim szczesciem wczoraj wklejalam wam fotelik co mi sie za 30zl udalo kupic:-):-)I wiecie co przyszedl dzis i jestem taka szczesliwa bo jest w stanie idealnym, jak nowy nikt by nie poznal ze odkupiony. I jest sliczny, leciutki. Do tego nawet prezent Miloszek dostal. Doslownie w szoku jestem takich sprzedawcow ze swieca szukac na allegro. Wklejam wam zdjecia prezenciku taka jestem heppy. Mala rzecz a cieszy

to zapakowane w urzekajaca torebeczke az sie wzruszylam
kurcze te hormony

O kurcze, i jak fajnie zapakowali!

Mi się tez przydazyło cos w podobnym guście - pisałam wam, że kupiłam pościel od sprzedawcy z mała liczba komentarzy - i dzis dostałam wiadomość:
Witam !!! Dziękujemy za dokonanie zakupu na naszej aukcji, jednocześnie informujemy ze Państwa przesyłka została przygotowana do nadania Pościel 7el wzór numer 3 rozmiar 90x120 oraz Pościel 4el wzór numer 8 rozmiar 90x120 Dodatkowo w ramach promocji dołączyliśmy Ręcznik Kąpielowy z kapturkiem plus myjka od znanej angielskiej firmy Early Days przesyła zostanie nadana 09.06.2009 o godzinie 9:00 przesyłką priorytetową pobraniową...Dziękuje i pozdrawiam
Bear Derams

Teraz tylko czekam na pościel :) mam nadzieję, że będzie taka ładna jak na zdjęciach

Mju a wiec jest takich wiecej sprzedawcow:-DTaki reczniczek przeciez tani tez nie jest. I prawda jak to cieszy:tak::tak:Gratuluje i daj znac jak przyjdzie posciel. A dawalas linka moze i my bysmy skorzystali??:-D

E no fajna Mju i wcale nie tak drogo:tak::tak:Chyba na powaznie pomysle bo moja po dwojce dzieci juz do uzytku sie za bardzo nie nadaje. Daj znac jak przyjdzie jak z jakoscia ok??

ok, moja po anieli była super tylko tak ją gdzieś schowałam, że znaleźć nie mogę... wyszłam z założenia, że pościel zawsze się przyda...

reklama
Mewa29, Kasia na pewno bierze coś jeszcze z ubranek do szpitala, przeciez nie możesz wziąć jednego kompleciku :tak:
A rękawiczki o których piszesz to "łapki niedrapki" i też koniecznie trzeba je wziąc do szpitala :-)

A wózek tylko taki masz upatrzony?? Czy jeszcze masz cos na oku??

Karincia, ja sie pytalam bo nie wiem ile trzeba do szpitala komplecikow,
tutaj ponoc w ten sam dzien wypuszczaja matke i dziecko o ile porod byl naturalny:tak:
no ale rzezcywiscie wezme wiecej na wszelki wypadek

co do wozka, to chce kupic uzywany i a ze duzy zazwyczaj wozek jest i trzeba samemu odebrac to szukam w zasiegu 20 km,
ten mi sie fajny wydaje i jedno dziecko sie nim wozilo
a aukcja sie dzis o 20 konczy wiec moze bedzie moj:tak:
Miranda- dzieki za linka, wiesz, ile rodzicow tyle opinii,
ja nie chce typu travel system , ja musze miec lekki i zeby sie szybko skladal do autobusu

Taki lezaczek co wspominalas Kasiu i Mju bardzo fajna rzecz ale ja sie zdecyduje na moses basket, na poczatek, na kilka pierwszych tygodni zamiast lozeczka, bede mogla przenosic dzidzie ze soba bo ja mam pietrowy domek

Mamas & Papas Moses Basket on eBay, also, Moses Baskets, Nursery Decoration Furniture, Baby (end time 10-Jun-09 22:00:39 BST)

Do góry