reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja znow zaczelam miec watpliwosci co do podwojnego wozka :confused: Bardzo Baby Jogger mi sie podoba ale jest potwornie drogi i zaczelam sie zastanawiac nad tym

Kosztuje 25% ceny Baby Joggera, latwo sie sklada i miesci do bagaznika nawet malego samochodu, do samolotu tez lepszy taki..............Jest coprawda od 3 miesiecy ale ja prawdopodobnie znow bede miala cesarke, wiec pierwsze 3 miechy nie bedzie zadnych dalekich wycieczek i dzidzius pojezdzi w Loola glebokim po starszym bracie. Pimpi przesiadl sie do parasolki jak mial okolo 6 miesiecy i bardzo bylam zadowolona, on tez nie narzekal. No i w kropce jestem, nie wiem co robic, POMOZCIE!!!!!!!!!

reklama
Alex ja to jakoś nie jestem zwolenniczką takich parasolek od urodzenia, później a i owszem ale...no nie wiem co Ci poradzić.
W klatce obok mieszka kobitka do której przyjeżdza córka i ona ma dzieciaczki tak 1,5- 2 lata róznicy i widzałam jak ta babcia jeździła peg perego duette i bardzo lekko jej to szło. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: DUETTE SW 2011 spacerowy + jedna gondola Navetta dla noworodka

No i zawsze można kupić a później sprzedać i kupić inny :-)

edit:
po przejrzeniu wózków bliźniaczych i rok po rok stwierdzam, że ten baby jogger to z tych masywniejszych wózków (które mi bardziej odpowiadają dla noworodka) jest najsensowniejszy i najtańszy....

Ostatnia edycja:
Mclareny super wozki Alex sa .Moi znajomi w liczbie dwoch maja i se chwala .Pierwsi wlasnie od 6 miechow zaczeli uzytkowanie .Mimo małych kołek nie trzesie wozkiem i prowadzi sie leciutko.Gdyby nie to ,ze u nas takie drogie to bym kupila .A te tańsze wersje nie rozkladaja sie (a moja latem lubi drzemnąc np. nad jeziorem ).

Chogata dokładnie ,w tych tanszych wersjach to chyba tylko za napis płacisz,bo taki wozek po prostu nic nie ma.. takze jak kupowac to te wypasione.

Alex ja od czasu jak joggery poznalam to jestem ich absolutna fanka i ja bym brala joggera,no a juz zwlaszcza spacerowke. jakas ta joggera solidniejsza jest,ma ieksze koła,lepsze daszki i w spacerowce siedzenia na plasko sie rozkładaja tak jak w mclarenie. i kurcze jakos wydawalo mi sie ze te ceny mclarena i joggera jakies zblizone byly...az sprawdze za chwilke.

Ja nie znam Mclarena dobrze, wiec na jego temat nic nie powiem, ale znam Joggera - i wg. mnie drogi ale lepszego nie ma! jak kiedys bede kupowac wózio, to własnei taki:tak:

Dzieki babki :-)
Te ceny to nie wiem jak w Polsce, ale tu za Joggera City Select - tego co ma Natt z dwoma siedzeniami i jedna gondolka musialabym zaplacic 700-800 funtow, uzywane chodza po 500-600 bez gondolki. A nowiuski Maclaren, ten co na obrazku za 160 funtow - stad moja rozterka, bo Jogger krolem wozkow jest niezaprzeczalnie i kocham go ale aspekt finansowy bardzo wazna gra tu role. Przeprowadzka niezle trzepnie nas po kieszeni....... Poza tym musze myslec o wyjazdach do PL, czyli, zeby do samolotu latwo bylo go zlozyc i rozlozyc na lotnichu..... Cholipa, no!!! No i mam WV Polo, ktorego bagaznik nie jest gigantyczny :-D

woooow! alex no to roznica jest meeeega!!!ale w PL select tez drozszy jest,ale ten mini ktory jest jak mclaren bliźniaczy juz tańszy,wiec....

reklama
Do góry