reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

No Alex,takie są polskie realia cenowe....Masakra,nie? I dziwić sie ,że gro rodziców kupuje tanie buciki z plastiku...Po prostu ich nie stac na nic lepszego,drozszego. Dla mnie to jest mega niesprawiedliwe. Wsyztskie dzieci powinny mieć szanse na zdrową stópke:),ale to juz inny temat...

reklama
To jest totalnie bez sensu, bo ceny powinny byc jakos dostosowane do przecietnych zarobkow. Wszystkim moim kolezankom, ktore ostatnio urodzily lub wkrotce urodza tutaj kupowalam ubranka i cala reszte, bo o wiele jest taniej i opylalo sie nawet z przesylka. Chociaz ubranka to pikus w porownaniu z butami, bo od uzywanego sweterka kregoslup sie nie wykrzywi a niedobre butki moga wiele szkody wyrzadzic.
Wlasnie leci w TV reklama Geoxow :szok:, nie wiem jak to mozliwe, ze ich nigdy nie widzialam w sklepach..... hmmmm........ Ciekawe :confused: Oblookam dzis ceny jak pojedziemy po Crocsy

Ja na allegro nie mam czasu Po za tym wole przymierzyć jej bucik przed zakupem.
Co do mojego zakupu to tez muszę wystawić na allegro może ktoś się znajdzie chętny na Bartka :-). Kolorek neutralny więc więcej szansy :-).

Co do piaskownicy tez mi szkoda bucików, ale nie mam wyjście mała jak idzie to na całe popołudnie, a rano z ciocią więc cały czas chodzi i nie mam wyjścia.

ja Bartków to chyba za darmo nawet juz nie chce :-( wg mnie sa mocno przereklamowane a cena nijak nie pasuje do jakości :-( do tego rozmiarówka... rozna, kwadratowa i podłużna :-(
u mnie sklepow z dobrymi butami jest malo, jak sa to wybor maly a wyazd do Wrocka po buty.... wole kupic na all i ewentualnie wymienic - wychodzi taniej ;-)

Crocsy kupione!!!!!! Pimpi zachwycony, nie chce ich zdjac, wlasnie sie w nich uklada do drzemki :-D Farta mialam, bo w tym rozmiarze w jednym sklepie nic nie bylo a w drugim 2 pary tylko. Sa leciutko za luzne ale nie spadaja, mam nadzieje, ze wystarcza do konca lata :-D. Piekne, zolciotkie z czerwonym paseczkiem i obrazkiem z bajki Sponge Bob Square Pants - o przygodach takiej zoltej gabki :-D

Rubi ja Bartkow nigdy nie mialam, reklama mnie skusila i ludzie gadali, ze takie dobre. Nie dowiedzialam sie jednak czy faktycznie tak jest, bo odrzucila mnie cena z kosmosu :no:

Pamietacie takie buty ortopedyczne z dzwoneczkiem i wysoka pieta? Moje pokolenie na pewno, Dominiczka i reszta maloletnich pewnie nie zaznaly obciachu wystepowania w tych okropienstwach. Byl koles u nas w podstawowce, ktoremu matka - dentystka kazala je nosic az do osmej klasy :nerd:. Nie trudno sie domyslic, ze powodzenia raczej chlopak nie mial u plci przeciwnej a i koledzy niezla z niego polewke mieli, biedak.... W Sopocie do tej pory jest zaklad szewski specjalizujacy sie w tych szkaradach. A tak wogole to ktos mi ostatnio powiedzial, ze one wcale nie sa zdrowe jak sie okazalo.

Ostatnia edycja:
alex ;-) ja Bartki kupowalam bo tez twierdzili ze superowe... superowa byla cena, buty po kilku razach wygladaly jak po 3ce dzieci...rozmiarowka... czasem roznica 2 rozmiarow w roznych modelach... w zasadzie kazda pare trzeba mierzyc...
i mimo ze Jan nosil tylko Bartki (nawet w domu zadylał w sandalkach) to i tak skonczylo sie obuwiu ortopedycznym :-( nie twierdze ze to wina butow bo Jasiek byl duzy i ciezki co tez mialo wplyw na stopy ale Bartki go nie uchronily...
a syn kolezanki latal w plastikach i jest z nim wsio OK... reguly nie ma...

a teraz takie buty modne sa w USA - obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta
Jego buty noszą dzieci Angeliny Jolie - Wideo - Aktualności - Dzień Dobry TVN

Ja tam na Bartki nie narzekam. Oliwia ma od początku i bardzo je lubię. Nóżka jej się nie poci, a w każdych chodziła ok 3 mc i wyglądają jak nowe. Co do rozmiarów to nie miałam nigdy u nich problemów z dopasowaniem. Zaczęłam od 19 i tak kupujemy co jakiś czas rozmiar większe, a teraz 2 rozm większe, bo nóżka podskoczyła szybko
Co do ceny to raczej nie odbiega od innych. Ostatnio miałam jej kupić Geoxy, ale niestety nie było rozmiaru, a cena ta sama co Bartki

reklama
Widzisz Deli to pewnie tez od dzieciaczka zależy i jego potliwości:). Dobrze,że Wam pasują Bartki,przynajmniej masz sprawdzone butki i w ciemno mozesz kupować:).

Ja w tą sobote jade z Małą do ortopedy. Mam nadzieje,ze nam cos dobrego poleci.

Do góry