Ja mam tego city select( oczywiście w wersji bliźniaczej,czyli stelaż ten sam co do pojedynczego,tylko dodatkowa gondola i potem siedzisko są montowane na takie przedłużki ),a dla Natki dostawka stojąca...ale jeszcze nie przyszła.
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Hello Dawno do Was nie zagladalam Kochane dziewczyny chcialam Was prosic o opinie na temat tego wozka: CHICCO WÓZEK LITEWAY + Folia + Plecak + Barierka (1539239065) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam sie nad jego kupnem a opinie na jego temat sa podzielone. Co Wy o niM sadzicie?
Ja moge tylko tyle powiedzieć,że wizualnie mi sie podoba,a jak w praktyce to nie mam pojęcia,bo jakoś nikogo nie znam kto ma taki wózio. A jakie są za i przeciw ,o ktorych ty słyszałaś??? Wieeesz kazdy wóżek ma + i - ideałów nie ma;-). Wyglada fajnie i lekki jest z tego co tam czytałam.
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Mnie sie zewnetrznie tez podoba ale nic a nic o nim nie wiem, wiec nie pomoge :-(
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Na szwedzkich forach wozek chwala, na polskich nazekaja na brak amortyzatorow... Jedyne co mnie martwi to to czy poradzi sobie na nierownych chodnikach. Ogolnie wozek bardzo mi sie podoba i gdyby nie ten jeden minus nawet bym sie nie zastanawiala.
Eeee,Oleńka ale czy nie jest tez tak,że te spacerówki czy parasolki zawsze są gorzej zamortyzowane od tych klasycznych wózkó na duzych pompowanych kołach czy nawet tych piankowych. wiesz sama wielkość kół powoduje lepszą jazde dla dziecka. Myśle ,ze nasze dzieci sa na tyle duze ,ze i w taczce;-) mozna juz je wozić. To i tak przeciez bardziej podjazdowo sie traktuje,bo dzieciaki wolą biegac koło wózka....
Ja mam cybexa onyx,wcesniej miałam callisto takze ,ten callisto ma amortyzacje ten onyx nie ma. No fakt ja czuje różnice,bardziej telepie tym onyxem niewątpliwie,ale machnęłam na to ręką,bo Natka juz i tak mało czasu sppędza w wózku. No chyba ze wy tak mega intensywanie uzywacie,to moze i amortyzacja ma wówczas duze znaczenie...
Ja mam cybexa onyx,wcesniej miałam callisto takze ,ten callisto ma amortyzacje ten onyx nie ma. No fakt ja czuje różnice,bardziej telepie tym onyxem niewątpliwie,ale machnęłam na to ręką,bo Natka juz i tak mało czasu sppędza w wózku. No chyba ze wy tak mega intensywanie uzywacie,to moze i amortyzacja ma wówczas duze znaczenie...
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dziekuje Natt Mysle ze masz racje... Jutro jeszcze raz wroce do sklepu i mu sie przygladne ale Twoja odpowiedz jeszcze bardziej przekonala mnie na kupno tego wozka. :-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
A najlepiej przejedz sie nim po sklepie z dzieciaczkiem w srodku i zobaczysz czy Ci odpowiada.
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Alex dzis maly jezdzil nim po sklepie i swietnie wozeczek sobie radzil.
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
alex a nie mozesz wrazie co do tego maclarena fotelika wstawic??? wiem ze maja czasem dopinane ale chyba zalezy od modelu.... wiem jakie sa realia w uk i ze tu bardziej przydaja sie wozki ktore sa lekkie i do "kieszeni" sie zmieszcza po zlozeniu i faktycznie duuuuuuzo latwiej na lotnisku z takim maclarenem.