reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Natt w sprawie rowerka biegowego
http://www.aktywnysmyk.pl/content/52-dobor-wielkosci-rowerka-biegowego
Najmniejsze sa ponoc te PUKY :-))))
A co do maclarena
To moja kolezanka ma juz drugi rok tego z małymi kolkami to nie dosc ,że wyglada jak nowka to jeszcze po nierownej powierzchni wcale dziecko nie podskakuje i ciebie rece nie bola od prowadzenia .

Ostatnia edycja:
reklama
Oooo!! Chogata,no wielkie dzieki za podrzucenie stronki o rowerkach i za podzielenie sie wiedzą co do mclarena na małych kołach-cenna uwaga dla mnie zwłaszcza:)-dzięks:).

O! i ja tez jestem jak dziewczyny za prezentem edukacyjnym:). Nawet jak sie czasem nie wpasuje w wiek czy umiejętności dziecka to prędzej czy później dorosnie i bedzie jak znalazł.

jejkuuu,dziewczyny, ale obkupiłam dzisiaj swoje dzieciaki. dokupiłam śpiochy i spodenki dla Karola,bo biedak praktycznie nic nie miał,kupilam jakies spodenki dla Leny i dla Natki pizamke,bo tez wyrosła,aaa i jeszcze śpiworek przedszkolaka Motherhood,polowałam na niego od dluzeszego czasu bo to jest warunek wyniesienia teraz a nowo Natki do swojego pokoju. Ona sie mega rozkopuje i zwykła kołderka w mig jest wszedzie tylko nie na niej,a ja sie stresuje,ze ją zawieje itp.sbie kupilam dwie koszule w mothercare takie z napami do karmienia. O! i normalnie za te stosy ubrań z 500zl wybuliłam!!!!!!no ale naprawde duużo tego,jeszcze jakies sweterki dla Nati na wiosne i jeszcze kilka szmatek,zabezpieczen na szuflady, otulaczki dla bliźniaków i nie pamietam co jeszcze...;-).Ale mega dożyzna jest!!!!!:wściekła/y:i co gorsza jeszcze sporo zakupów przede mną!!

Izabela,ten espiro tez bardzo fajny wózeczek i ma te dodatkowe akcesoria.

My własnie pojedlismy decyzje ,że sprzedajemy naszego cybexa callisto. Jutro najpóxniej bedzie na allegro do licytacji. Chcemy 300zł ( koszt przesyłki oczywiscie pokrywa kupujący) za niego,takze mysle ze rozsądna cena.
A spowodowane jest to tym,że dokupujemy dostawke dla Natki do bliźniaczego,oprocz tego mamy te ubozszą wersje cybexa czyli onyx i mysle ,że jeden taki wozek w rezerwie na wystarczy i nie potrzebny juz bedzie taki wypasiony callisto...
O! takze taka decyzja u nas.
Oczywiście jeśli ktoraś z Was była by zainteresowana tym wozkiem zanim wystawie na allegro,to dawajcie znac. Foty jakies wstawie jak wroce ze spaceru z Natką.

reklama
a ja myślę nad 2 spacerówką, bo inglesina za mała się robi. echh, ale i łóżko do kupienia też, bo mała rośnie.
małż nie chce nowego wózka, bo odwieczny problem z kasą, ale naprawdę by się przydał taki z większymi kołami i w ogóle obszerniejszy.
pisałam Wam o tym mothercare urban detour, no i u nas w komisie stoi za małą kasę, ale zapuszczony i trzeba go porządnie odświeżyć.
małżowi się nie podoba, bo ma "smutne kolory".
teraz oglądam na allegro mamu, britaxa i jeep'a i już mi mózg się zlasował tymi poszukiwaniami.
no i łóżko....

Do góry