reklama
Hej dziewczyny - sorry , ze Wam się tak wcinam co raz ale mam pytanie.
Neverend super ta zabawka ale pytanie z innej beczki- Mania zawsze tak siada? Tzn. nóżki nie pod pupą tylko na boki? Bo moja Gabi notorycznie i ciagle muszę ją poprawiać bo niestety strasznie brzydko chodzi -koślawość czy szpotowatość - i lekarz zabronił takiego siadania.
Neverend super ta zabawka ale pytanie z innej beczki- Mania zawsze tak siada? Tzn. nóżki nie pod pupą tylko na boki? Bo moja Gabi notorycznie i ciagle muszę ją poprawiać bo niestety strasznie brzydko chodzi -koślawość czy szpotowatość - i lekarz zabronił takiego siadania.
kręcona81 - co do takiego siadania jak Mania to moja czasami tez tak siada. Koleżanka była u lekarza, bo jej Zosia identycznie i powiedział, że w tym wieku to normalne, bo dziecku tak wygodniej i kazał się na razie nie przejmować. Widać znów co lekarz to co innego powie.
moja druga córa miała szpotawość kolanek i stópekHej dziewczyny - sorry , ze Wam się tak wcinam co raz ale mam pytanie.
i lekarz wręcz powiedział,że dobrze,że tak siada w tym wieku,potem jak dzieci umieją siedzieć juz po turecku wtedy jak najczęściej sadzać po turecku nam kazano
Ala tez teraz mi tak czasem siedzi,a ma koślawe nózki i źle chodzi,czasem sie nawet potyka i tez nam powiedziano teraz,ze mamy sie tym nie przejmować dopiero po 4 roku życia bardziej zwracac uwagekręcona81 - co do takiego siadania jak Mania to moja czasami tez tak siada. Koleżanka była u lekarza, bo jej Zosia identycznie i powiedział, że w tym wieku to normalne, bo dziecku tak wygodniej i kazał się na razie nie przejmować. Widać znów co lekarz to co innego powie.
No właśnie Piwonia - moja też tak nogi na boki zarzuca i często się przewracała ale odkąd jej te nóżki poprawiam to jest jakby lepiej- wolę chuchać na zimne niż później się martwić, że czegoś nie dopilnowałam.
Jeździłam z nią do specjalisty i też powiedział, żeby obserwować i nóżki poprawiać i najlepiej to jak nauczy się siadać po turecku- no ale jeszcze trochę jest za mała.
Najśmieszniej wygląda jak tańczy bo wtedy tymi chudymi nóżkami tak zarzuca, że padaka-hihi.
Jeździłam z nią do specjalisty i też powiedział, żeby obserwować i nóżki poprawiać i najlepiej to jak nauczy się siadać po turecku- no ale jeszcze trochę jest za mała.
Najśmieszniej wygląda jak tańczy bo wtedy tymi chudymi nóżkami tak zarzuca, że padaka-hihi.
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
No Dziewczyny, dzisiaj z racji że jest tak ładnie i sucho to w końcu wyruszylismy z Adriankiem nowym wózkiem
Adriankowi się podobało bardzo, za to ja musze się nauczyć go prowadzić bo oczywiście nadeptywałam na koła
Ogólnie super spacerek :-):-):-)
Adriankowi się podobało bardzo, za to ja musze się nauczyć go prowadzić bo oczywiście nadeptywałam na koła
Ogólnie super spacerek :-):-):-)