reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Natt super jest ten wózek. Cena wysoka, ale pewnie jak Alex.Nikita uważa - za jakość się płaci.
Dominiczka - fakt, że inglesiny są wąskie - my mamy espresso i małej ręce leżą jak na krzyżu rozłożone.
To jedna z 2 wad, bo nie mamy też podnóżka.

reklama
natt jeszcze raz gratuluję zakupu:) spora inwestycja, ale na lata, więc się zwróci!a jaki kolorek macie?

ja też czasem narzekam na nasz cosatto - że siedzisko wąskie (choć wcale nie najwęższe wśród spacerówek na rynku), zwł. jak młodą w kombinezonie upycham:) ale nie zamienię go na inny:)

Ostatnia edycja:
Natt super, ze masz ten woz!!!! Jaki kolor? Mam wielka prosbe: czy moglabys w wolnej chwili przymierzyc dwojke dzieci w pozycji buziami do siebie? Chodzi mi o to czy jest im wygodnie i wystarczajaco miejsca? Bylaw w kilku sklepach, bo chcialam Pimpiego przymierzyc czy siedzonko nie za male ale nie mieli takiego na wystawie, wiec el dooopa zimna.... I czy gondolki da sie zamontowac w samochodzie (moja od Looli taka byla i to jest super) Sorry, ze tak Ci zawracam gitare ale w sklepie powiedzieli, ze moga sprowadzic, tylko musze zaplacic a to troche bez sensu, bo jakby byl za maly to potem go targac z powrotem tip....

niezla z Ciebie wierszokletka Karinciu :-D, myslalam, ze moze daloby sie pozyczyc jakies dziecko do przymiarki, bo na ulicy widzialam ten woz tylko 2 razy i to w wersji pojedynczej, wiec nawet nie bylo sensu sie tych babek pytac, bo skad maja wiedziec :-D

Kurcze a ja tak przeglądam i przeglądam i sama nie wiem co by tu wybrać:-)
ma ktoś jakieś doświadczenia z maclarenem xlr albo cybex callisto albo silver cross dazzle??

Dominiczka moja kolezanka miala tego maclarena i bardzo sobie chwalila, nie znam szczegolow, wiec nie bede Ci tu opowiadac bajek ale wiem, ze bardzo byla z niego zadowolona w sensie wygody ; tego drugiego wogole nie znam a silver cross wyglada fajnie ale czy jest dobry nie mam pojecia. Tu wiekszosc dzieci jezdzi maclarenami, wiec pewnie nie sa zle, ja sama sie nad nim zastanawialam ale urzekl mnie ten z zebra i jego wybralam :-)

Dominiczko ja mam cybec onyx oraz cybex callisto. Calisto duzo lepszy bo ma super budę,my jestesmy zadowoleni,Natka tez,ale jak bym miałą dzisiaj kupowac spacerowkę to wzięlabym mclareca xlr:). Choc tak jak mówie do callisto włąściwie nie ma sie do czego przyczepic a cena połowe nizsza. Z drugiej str. nasze dzieciaczki juz dłuo w wózkach jeździc nie bedą wiec pytanie czy opłaca sie w tym momencie wydawac kase na mclarena...no bo gdybys brala rok temu,to wówczas w ciemno mclaren. Aha!naszym calisto jeźdizmy od roku,całą zimę,wiosne,lato i nic sie nie dzieje,a prowadzi sie super lekko,no i plusem jest ta buda,ktora mozna zasłonic całe dziecko i wtedy parasolka jest zupełnie zbędna a i od wiatru ta buda osłoni.

Alex. Ja wsadzałam Natke do spacerówki w roznych konfiguracjach z tą drugą dostawką(tzn i z gondolą i ze spacerówką) i nie widze szansy zeby dzieci sie kopały jak siedza buziami do siebie. Tam jest w gruncie rzeczy sporo miejsca pomiedzy sziedzeniami.
Kolorek mamy szary( dwie gondole) i spacerówki jedno siedzisko szare drugie czarne. Co do przewozu dzieci w gondolach w aucie to przyznam jeszcze nie doczytałam w instrukcji...Za chwile lookne bo to ciekawe...i dam zanc rzecz jasna:)

Juz sprawdziłam,nic a nic nie piszą na temat gondoli poza instrukcją montazu....

Ostatnia edycja:
natt dzieki bardzo, pal szesc z gondola w samochodzie, chodzilo mi najbardziej o kopanie sie po buziach :-D i ciesze sie bardzo, ze mowisz, ze jest tam duzo miejsca

reklama
Natt dzięki za odp.! a Natalka ma dużo miejsca w tym callisto? bo wiesz moja Zocha to 86 cm wzrostu i 13 kg wiec duża kobita a w wózku też często spi wiec chce taki, żeby miała wygodnie.
Tak jak pisałam mamy tez nomada którego nie zamierzam sprzedać, ale chce coś co zajmuje mniej miejsca w bagażniku.
Po lasach nie jeździmy, wszystkie chodniki mamy wyłożone kostką, a podobno maclareny terkocza na kostce, no i sama nie wiem. Musze się wybrać do jakiegos sklepu gdzie są te wózeczki.

Do góry