reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Kurcze ale Wam dziewczyny tych dużych wanien zazdroszcze! My mamy tylko prysznic bo tylko to nam do łazienki weszło i dla mnie to jest straszne! Na szczescie Nati jest mała,drobna itd i bez problemu sie miesci w tej wanience z Ikea...a potem,coz bedzie musiała sie na prysznic przestawić. Ma to swoje plusy bo tak jak Andariel pisze mniej wody wychodzi na te kompiuły,ale od czasu do czasu taka kapiel d duzzej wannie to super sprawa! Mi samej brakuje takiego polezenia sobie w wodzie...achhhh. J.musi zarobic kokosy,wrocić do PL i kupic większe M. CHoc z drugiej str wole zeby był tu z nami a ja tam moge mieszkać nawet do konca zycia w tym naszym małym mieszkanku bez wanny;-). echhh ale mi sie zateskniło za moim mężulkiem kochanym:)

reklama
ANDARIEL
wiesz, że dopiero teraz to zauważyłąm? Tyle czasu tak to czytałam i pisałam!!! I zawsze sobie myślałam - "ale ona ma fajny nick, anadriel....extra" A to ANDARIEL !!! ślepa kicha ze mnie i tyle!

ANDARIEL
wiesz, że dopiero teraz to zauważyłąm? Tyle czasu tak to czytałam i pisałam!!! I zawsze sobie myślałam - "ale ona ma fajny nick, anadriel....extra" A to ANDARIEL !!! ślepa kicha ze mnie i tyle!
znaczy się, że ten poprawny już niby niefajny, hę?;-)żartuję, tak mi się przypomniało jak sempe pisała o przechrzczeniu na semple:-D

Ja tez chcialam mojego malego jak najdluzej kapac w dziecinnej, ze wzgledu na stojak, bo nie trzeba sie bylo schylac. Tylko, ze moj synek postawnym jest mezczyzna i przestal sie miescic :-D. W Sopocie tez nie mamy wanny a na prysznic bylo za wczesnie, bo sie bal, wiec kupilam superowa wanienke, duza bardzo, ze teraz spokojnie sie jeszcze zmiesci a co najwazniejsze kosztowala 20 albo 30 zlotych.

o taki Natalka dostała rowerek. Jest super bo ma minimum plastiku,wiec wyglada na trwalszy od tych kolorowych plastikowych. Zobaczymy w praniu:),ale jexdzi sie ekstra. I to my mamy takie nierowne chodniki i naprawde wiekszosc tych jeździdeł wysiada na nich po prostu,a ten sprawuje sie świetnie i ma takie koła chyba z pianki,ktore nie terkoczą w trakcie jazdy. No i cena przystepna wg mnie.

Rowerek Arti Moby Landers Standard -

Natt,super rower nawet pasy ma...ale dla mnie za drogi jednak....zreszta u mnie na wsi po podworzu i tak by takim nie pojechala,szczegolnie teraz jak bloto straszne:-D
Ale na miasto akurat.....zycze zeby sie dobrze sprawowal:tak:;-)

no rowerek bardzo fajny i ma wszystko co potrzebne
a cena w sumie jak widzę,nawet przystępna
bo ja za swój podobny do tego tylko inny,wtedy nie było takich wypasionych(mój nie ma np.szelek,rączka to taki duży metalowy pret bardziej zakończony rączką,brak hamulca,czy czegoś tam z boku,ale w wyglądzie bardzo podobny)
wygląda solidnie

reklama
My kąpiemy sie w wanience Onda - tzn. nie wszyscy tylko Ala:-D

no i czasami jak nas wszystkich spanie bierze w dzień to wskakujemy w trójke do duzej wanny, zeby sie pobudzic w gorącej wodzie hehehehe

Natt, dzięki że się rowerkiem pochwaliłas- wygląda b. fajnie, a tez własnie sie rozglądam.

Ostatnio przymierzaliśmy jeden w Decathlonie, ale własnie cały plastikowy i juz się poręcz rozłaziła na pół w łączeniu...no i kosztował coś ponad 2 stówki

Natt, a jak Twoja panna?juz jarzy i trzyma nóżki na pedałach, bo rozumiem, że jak sie pcha rowerek z tyłu - to pedały i tak się kręcą, a jak np. dzieć zmęczony czy nie umie(nie chce)trzymać nóżek na pedałach - to się w nie tylko nogi zaplątują...

Do góry