reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Fajny fajny alex! Ale pewno za dobrą cenę hehe:)
W każdym razie - Izabela ja uważam, że podwójne kółka są lepsze z przodu zwłąszcza, bo z tyłu to bez różnicy. To jest wtedy wózek wg. mnie i masywniejszy i lepiej rozkłada ciężar. Ja miałam 1-szy wózek z małymi kółkami pojedynczymi z przodu i zimą to była tragedia jechać przez śnieg, a podwójne to przejadą bez problemu.
Za niedużą cenę i fajne wózki do polecenia to przedstawię:
WÓZKI SPACEROWE GRACO MIRAGE PLUS SPACERÓWKI (1471183963) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA TEUTONIA SOLANO NOWY MODEL OKAZJA TANIO (1484042633) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK ZIPPY INGLESINA - SUPER STAN - BCM!!! (1493679231) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK SPACERÓWKA ARIA MAMAS & PAPS PEG PEREGO (1485690102) - Aukcje internetowe Allegro
PEG PEREGO PLIKO P3 (1484020675) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
cena faktycznie jest niezla ale zapomnialam jeszcze dodac, ze wymyslilam sobie tak: jak ktos bedzie chcial cos kupic dla dzidzi to niech nic nie kupuje a przeznaczy 10 funtow gotowki na fundusz wozkowy i jakos sie uzbiera. lepiej tak niz 100 misiow albo niepotrzebnych rzeczy, bo naprawde mam wszysciutenko co potrzeba. mowilam juz dwom kolezankom i powiedzialy, ze to swietny pomysl

Baby Jogger City Select 2011 Model ...[/URL] co sadzicie, bo moze poniosla mnie wyobraznia?

prowadzilam taki woziol:D:D tylko w kolorze czarnym. znajoma ma taki ma chlopca prawie 3 latka i jak drugi sie urodzil to wlasnie taki model kupila. nawet przy obciazeniu dwojki pulpecikow baaardzo latwo skreca. popieram Twoj wybor choc sama nie potrzebuje jeszcze podwojnego wozka ale mialam okazje "pojezdzic" :D

alex.nikita myślę że ten podwójny wózek to bardzo fajny pomysł :tak:
Na filmiku super to wszystko wygląda :-)
Jeśli Rodzinka mogłaby pomóc, to czemu nie...

never oj wiem wiem :-D
Ja tylko tak musiałam wtrącić swoje trzy grosze :-D:-D:laugh2:

A ja wpadłam pochwalić się,że kupiłam juz dla biźniaków: poduszkę do karmienia,oraz wózek:):)!!!
O taki:
BABY JOGGER City Select - Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt

Właśnie doczytałam,że nie mnie jedną zachwycił ten wózeczek:)
Baaardzo go polecam,jest rewelacyjny! Próbowałam tyyyyle modeli i nic mi sie nie podobało-takie ciężkie kolosy!A ten cud miód malina! zdecydowanie wart swojej ceny!!
Wózek mam juz od wczoraj w domu i Nati juz go przetestowała i tez jest zachwycona.

Ostatnia edycja:
reklama
dominiczko, w swiecie dziecka sa dobre ceny mclarenów. Z tego co porownywalam,bo tez rozwazalam to o dziwo tam mieli najlepsza oferte. Sprawdz sobie.

Do góry