reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dziewczyny, a czy udało Wam sie kupić kombinezon zeby nie był z poliestru, bo ja tak przeglądałam i średnio z tym, a boje się żeby w takim mi się dziewczyna nie pociła za bardzo podczas zabawy na śniegu...

Teraz jeszcze nie bede strasznie swirowac, ale za rok to chce kupic taki porządny na narty - widziałam w KappAhl świetne - ale za 2 stówki. To chyba ta firma co Rubi mówi. Ale extra są!

A w ogóle to musze jakies nartki obczaić, czy któras była swiadkiem ze takie dzieci jak nasze juz sie uczą? bo mój moonsz gada ze kupujemy i w tym sezonie Ją uczymy jeździć...

reklama
Ja tutaj często widuję na ciuchach tanie, wcale nie noszone kombinezony, ale raczej na mniejsze dzieci, bo starsze jak nasze to tak zwyczajnie, kurteczka plus ocieplane spodnie. Tylko kurtek takich ciepłych to na wiele nie widziałam, raczej wiekszośc troszke grubsze polarki, a czasem nawet i tu spada śnieg.

Dziewczyny, a czy udało Wam sie kupić kombinezon zeby nie był z poliestru, bo ja tak przeglądałam i średnio z tym, a boje się żeby w takim mi się dziewczyna nie pociła za bardzo podczas zabawy na śniegu...

Teraz jeszcze nie bede strasznie swirowac, ale za rok to chce kupic taki porządny na narty - widziałam w KappAhl świetne - ale za 2 stówki. To chyba ta firma co Rubi mówi. Ale extra są!

A w ogóle to musze jakies nartki obczaić, czy któras była swiadkiem ze takie dzieci jak nasze juz sie uczą? bo mój moonsz gada ze kupujemy i w tym sezonie Ją uczymy jeździć...

ja nie i pytałam instruktora,że najlepeje uczyc 2,5 -3 dzieciaczki

fajnie byłoby Maję uczyć jazdy na nartach, ale faktycznie chyba dopiero w przyszłym roku, tylko że my niejeżdżący z mężem :baffled:
co do kombinezonów, to ja planuję kupić taki dwuczęściowy jak mówi miranda, a nie taki jak pokazała Jolka, bo to raczej dla mniejszych dzieci
o takim mówię NOWY CIEPŁY 2-CZĘŚCIOWY KOMBINEZON rozm.92-98 (1231495408) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz tego jakąś wyjściową kurteczkę :tak:

miała może któraś z was doczynienia z bucikami Kornecki?

Ostatnia edycja:
izabela ;-) butki Korneckiego Dominiczka albo kupila albo planowała kupic ;-)

co do kombinezonow to ja mam jednoczesciowy i dwuczęsciowy ;-) wygodnicka jestem i bede uzywała tego jednoczesciowego poki się Monia bedzie w niego miesciła - teraz jest taki w sam raz... potem kupie większy na przecenach albo na allegro bo teraz wszystko jest drozsze ;-)
dwuczesciowy zestaw bedzie awaryjny jak sie uswinimy, przemoczymy albo jak nie wyschnie ten pierwszy kombinezon ;-)

fajnie byłoby Maję uczyć jazdy na nartach, ale faktycznie chyba dopiero w przyszłym roku, tylko że my niejeżdżący z mężem :baffled:
co do kombinezonów, to ja planuję kupić taki dwuczęściowy jak mówi miranda, a nie taki jak pokazała Jolka, bo to raczej dla mniejszych dzieci
o takim mówię NOWY CIEPŁY 2-CZĘŚCIOWY KOMBINEZON rozm.92-98 (1231495408) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz tego jakąś wyjściową kurteczkę :tak:

miała może któraś z was doczynienia z bucikami Kornecki?

Iza uwazaj na te kombinezony ja miałam w zeszlym roku takie 2 i kazdy w kroku moment pękł:( zimy nie wytrzymały
Korneckie miałam tylko sandałki ale byłam super zadowolona

reklama
Do góry