reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
żadnej :-) ale często gęsto w jednoczesciowym w kroku jest zamek ;-)
mi się wydaje ze lepiej zainwestowac w kombinezon renomowanej firmy a to czy w 2 kawałkach czy w 1 bedzie to juz jest mniej istotne ;-)

fajnie byłoby Maję uczyć jazdy na nartach, ale faktycznie chyba dopiero w przyszłym roku, tylko że my niejeżdżący z mężem :baffled:
co do kombinezonów, to ja planuję kupić taki dwuczęściowy jak mówi miranda, a nie taki jak pokazała Jolka, bo to raczej dla mniejszych dzieci
o takim mówię NOWY CIEPŁY 2-CZĘŚCIOWY KOMBINEZON rozm.92-98 (1231495408) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz tego jakąś wyjściową kurteczkę :tak:

miała może któraś z was doczynienia z bucikami Kornecki?

Dla mniejszych dzieci to ja mialam w tamtym roku tez kombinezon,ale mala miala 4-5-6 miesiecy,taka jeszcze niechodzaca byla ;-) jakos nie wydaje mnie sie,ze kombinezony sa dla mniejszych dzieci...uwazam,ze dla takich jak nasze na te zime w sam raz ,3-latka to bym juz w kombinezon nie upychala ale takie co to dopiero rok skonczylo?? ale sa gusta i gusciki ;-) ja wole kupic kombinezon...wydaje mi sie to bardziej praktyczne,wygodne,cieple...itede ;-)

dominiczka, a możesz wkleić linka lub zdjęcie kozaczków, które kupiłaś, bo ja chyba tez się skuszę na buciki Korneckiego ;-)

i pani w sklepie stwierdziła, że Maja ma chyba wysokie podbicie, tylko że ja nie wiem co to dokładnie jest i jak to wygląda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a jak mierzyłam jedne butki w CCC, to nie mogłam nawet zapiąć kozaczka do końca, tzn łydka za gruba??? :eek:

Dla mniejszych dzieci to ja mialam w tamtym roku tez kombinezon,ale mala miala 4-5-6 miesiecy,taka jeszcze niechodzaca byla ;-) jakos nie wydaje mnie sie,ze kombinezony sa dla mniejszych dzieci...uwazam,ze dla takich jak nasze na te zime w sam raz ,3-latka to bym juz w kombinezon nie upychala ale takie co to dopiero rok skonczylo?? ale sa gusta i gusciki ;-) ja wole kupic kombinezon...wydaje mi sie to bardziej praktyczne,wygodne,cieple...itede ;-)

Jolka, mam nadzięję że się nie obraziłaś, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :)))
a na pewno każdy kombinezon ma swoje plusy i minusy :D

dominiczka, a może masz któres z tych-str. 1 i 2, w sumie to chyba tylko ze 4 pary tu są...
http://e-zygzak.pl/sklep/kornecki-m-30.html mi podobają się te Kornecki 2005 i 2186

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry