Firma Bartek ma różne modele i większość jednak na wysokie podbicie pasuje....i powiem wam ze ja z Karolem tez już tyle róznych butów przerobiłam że wolę kupić używane Bartki niz inne tanie nowe!!! zazwyczaj robiłam tak ze kupowałam mu jedne nowe a jedne używane tak na w razie czego ( a zimowych nigdy nie mielismy innych niż bartki) oczywiscie pisząc używane mam na mysli takie w bardzo dobrym stanie - no i takie zazwyczaj mozna znaleźć zwłaszcza zimowe które dzieci bardzo krótko noszą
i powiem wam że mi pani doktor rehabilitacji powiedziała jak pytałam czy Bartek może po Karolu buty nosić że jak w używanych nie widać śladów wykrzywienia, nie jest zdarta (krzywa) podeszwa to ona nie widzi problemu i by nie przesadzała...a konsultowaliśmy się z nią bo Bartek też niesymetrycznie krzywi nóżki - lewą bardziej koślawi do środka -ale powiedziała ze w tym wieku to fizjologia i na razie mamy obserwować i czekać i się powinno samo wyrównywać...mam nadzieję tak będzie
Rozmiar mamy 23, kapcie 22
i powiem wam że mi pani doktor rehabilitacji powiedziała jak pytałam czy Bartek może po Karolu buty nosić że jak w używanych nie widać śladów wykrzywienia, nie jest zdarta (krzywa) podeszwa to ona nie widzi problemu i by nie przesadzała...a konsultowaliśmy się z nią bo Bartek też niesymetrycznie krzywi nóżki - lewą bardziej koślawi do środka -ale powiedziała ze w tym wieku to fizjologia i na razie mamy obserwować i czekać i się powinno samo wyrównywać...mam nadzieję tak będzie
Rozmiar mamy 23, kapcie 22