reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Kasia nie dołuj:( Masakrycznie drogie!

Efe popatrz na allegro, moze coś się trafi, ja zrobiłam tak że wyczaiłam jakies tam na allegro, takie ze uzywane niby- 2 razy załozone(bo za małe były kupione) i kobitka sprzedawała, no to przymierzylismy takie same w Bartku - a ze pasowały, to kupiłam przez allegro i 100zł mniej mnie to wyniosło. ...no jeszcze trzeba było licytacje wygrać:-p:laugh2:
I rzeczywiscie są jak nówki.

W ogóle Bartek mi sie podoba, bo tam które butki by Ala nie przymierzyła to większosc dobrze leżą. A po innych sklepach jak chodziłam i przymierzałysmy to masakra. Chyba od teraz to nie bede czasu tracić na łażenie, tylko od razu do Bartka uderzać;-)

Karincia, Moja tez te na zime ma 23 numer, a te obecne 22. Al tak zimno się zrobiło, że chyba niedługo juz na te zimowe się przeżucimy.

reklama
Efe popatrz na allegro, moze coś się trafi, ja zrobiłam tak że wyczaiłam jakies tam na allegro, takie ze uzywane niby- 2 razy załozone(bo za małe były kupione) i kobitka sprzedawała, no to przymierzylismy takie same w Bartku - a ze pasowały, to kupiłam przez allegro i 100zł mniej mnie to wyniosło. ...no jeszcze trzeba było licytacje wygrać:-p:laugh2:

Malbertka, ja zrobiła identiko tyle, że z Geox'ami ;-) świetne są, Tomaszo śmiga, aż miło patrzeć, a ponad stówka w kieszeni została :cool2:;-)
z zimowymi też mam plana tak zrobić, zawsze to spora oszczędność:-p kombinejszyn, kombinejszyn ;-)

Ostatnia edycja:
Bartki Efe Bartki
Tylko koniecznie na rzep

eee... nie tylko... My mamy kozaczki Gufo (Kozaki Gufo z CCC 14,5cm (1263664187) - Aukcje internetowe Allegro ) a Geox robi niemal identycznie ;-) w sklepie kosztuja ok 50zł.

ja jeśli o buty chodzi to wolę tańsze (niby gorsze) ale nieużywane...

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-)
myślałam, że wasze dzieci śmigają po domu w bucikach np. befado :tak: takich sztywnych

no my zadylamy w Zetpolach :-) sztywnych :-)
takich o KAPCIE SANDAŁKI ŁUCJA ZETPOL ROZM. 20 (18 - 27) (1253547245) - Aukcje internetowe Allegro

W ogóle Bartek mi sie podoba, bo tam które butki by Ala nie przymierzyła to większosc dobrze leżą. A po innych sklepach jak chodziłam i przymierzałysmy to masakra. Chyba od teraz to nie bede czasu tracić na łażenie, tylko od razu do Bartka uderzać;-)

Karincia, Moja tez te na zime ma 23 numer, a te obecne 22. Al tak zimno się zrobiło, że chyba niedługo juz na te zimowe się przeżucimy.

co do rozmiarówki Bartka to... kupowalam Jasiowi buty wiosną w ich sklepie internetowym... na sronce jest miarka...wydrukowałam, sprawdziłam czy ma tyle cm ile powinna (miała ;-)), zmierzyłam nogę i zaczelam wybierac... poniewaz przy przesyłce za iles tam koszty ponosił Bartek doszlismy do wniosku ze oprócz wiosennych na już kupimy tez sandałki na lato... wzielismy sandałki o numer większe niz półbuty...
przyszła paczka... jedna firma... sandały były dobre a półbuty za duże :-(
i to były moje ostatnie zakupy przez net :-/

Miranda to zdradź jaki to sklep:-p

moja dopiero od niedawna nosi 2,5 czyli polskie gdzieś 19, nie wiem czy ja na nią kozaczki znajde :no:
To oczywiście Clarks, ale ja widziałam że ty też małej kupiłaś z tego sklepu, cruising, różowe, prawda? Na którymś zdjęciu były, Jagoda miała takie same, dlatego mi wpadły w oko.
U nas też można taniej kupić na ebayu, nieraz 5 f taniej i całkiem nowe.
A te są nasze http://www.clarks.co.uk/find/productfamily-is-firstshoes/fit-is-f/product-is-20341211
Clarks First Shoes - Cruising, Crawling, Walking & Toddler Shoes

Ostatnia edycja:

Jakbym ja miała jeszcze sklep z takimi butami to bym się ucieszyła. Ale tu takich drogich butów nie biorą bo nikt ich nie kupuje:(
Ale może i to jest sposób tylko chodzące dzieciaki już wykrzywiają jakoś buty i też mam opory żeby kupić używane.
A Gufo z CCC nawet 21 nie włożyłam. A teraz ma mała rozmiar 19 a i tak adidaski jej jesienne kupiłam na 20 bo innych po prostu nie było.

A ja z tym Bartkiem na wysokie podbicie się nie zgodze... na Zośke albo nie wchodzą, albo rzep zapięty do połowy i głupio wygląda.
A Zocha nosi teraz kozaki(od kilku dni bo z adidasów wyciągałam jej zimne stópki) 22 ale całej zimy w nich nie przechodzi więc planujemy kupić jej drugie 23.

Moja jeszcze nosi adidasy kipiłam Geoxy i na razie rajstopy zakłam i skarpete i git nie marznie.Moja jak zaczęła chodzić to miała rozmiar 19 ale szybko wtedy jej urosła do 21 teraz znów 22 prawie już ma to kozaki też 23 conajmniej kupie.Ja odwlekam zakup na razie bo raz ,że słaby wybór w sklepach mimo ,że u nas full ich jest to mi coś ciagle nie pasi a dwa to własnie nie chce żeby była sytuacja jak u znajomej ze sandałkami ,ze juz w kwietniu na poczatku kupiła bo okazja była a w lipcu drugie musiała kupować.

reklama
Do góry