reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama

Mam cos podobnego,tylko w moich ta ''guma'' jest bardzo miekka...ale mala i tak je zawsze sciagnie,ona wszystko sciaga :/ np. ubiore ja bo wychodzimy na spacer i zanim ja zdaze buty zalozyc to ona swoje juz ma zdjete ...
Najlepiej po domu sprawuja sie rajtuzki,bo ich nie sciagnie a cos ma na stopkach,nie sa to co prawda kapcie ale zawsze cos:sorry2:

My tez mamy identiko jak te z allegro, tylko ja kupiłam w sieci sklepów "Super Niskie Ceny-SNC" za 7 zł, kupiłam o pare rozmiarów wieksze na zapas, bo teraz Alka ma w czym tuptać po domu.
Ale tez mi się wydaje że kiszka będą bo ta guma za twarda a reszta mięciutka jak rajstopka i nei będą się dobrze trzymać na nóżce podczas chodzenia.

A mamy takie ze skórki i z gumką jak Jogoda.

Miranka extra nowinki:-p

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-)
myślałam, że wasze dzieci śmigają po domu w bucikach np. befado :tak: takich sztywnych
a my mamy takie skarpety z gumową-silikonową podeszwą z lidla, ale też się zsuwają czasami oraz takie 100_0476.jpg ale mogłyby być wyższe

a ten wózko-rower to już gdzieś widziałam, w sumie fajna rzecz ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry