reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Nie moge znalezc ale to chyba cos podobnego sprobuj tu, a chyba to po prosto to tylko kazda kartka osobno
0-2 - opowiastka - Chomikuj.pl
Ostatnia edycja:
Basia te to są raczej podróbki tych ortopedycznych, bo za takie prawdziwe w sklepie płaci się więcej i maja profilowana wkładkę. I wiem że można je kupić bez recepty w normalnym sklepie dla dzieci.
butki ortopedyczne są na receptę i robione na miarę... no i pieronem drogie - Jaskowe kosztowały 509zł z czego my płaciliśmy prawie 300zł :-( nosi je od stycznia i juz ma dziury na noskach :-( a na rok przysługują tylko 2 pary refundowanych :-(
co do Zabaw FundaMentalnych to mam tylko papierową wersję :-(
ale tak jak napisała baśka - dużo rzeczy robi się z dzieckiem instynktownie ;-)
Nie moge znalezc ale to chyba cos podobnego sprobuj tu, a chyba to po prosto to tylko kazda kartka osobno
si :-)si:-) , to jest to. Dziękuje za pomoc ;-)
ja mam jedna czesc ale dla starszych ale wszystkie mam w wersji papierowej-jak byscie czegoś nie mogły znalezc na chomiku (a zazwyczaj wszystko jest to moge zeskanować...
Deli posłaąłm ci czesc która mam
Rubi - co do butków to na pewno masz racje, ale własnie takie niby ortopedyczne, nie na miarę ale podwyższone ze sztywną podeszwa chyba polecane dla dzieci które nóżki krzywią czy m uciekaja??? no bo ja nadal trzymam się wersji że nie ma sensu takich profilaktycznie nosić...
Deli posłaąłm ci czesc która mam
Rubi - co do butków to na pewno masz racje, ale własnie takie niby ortopedyczne, nie na miarę ale podwyższone ze sztywną podeszwa chyba polecane dla dzieci które nóżki krzywią czy m uciekaja??? no bo ja nadal trzymam się wersji że nie ma sensu takich profilaktycznie nosić...
magda12345
Mama Juli i Jasia
mam na myśli te Dr Fabio i z tego co ja słyszałam/czytałam (juz nie pamietam) to ani one wygodne ani zalecane dla dzieci które nie mają problemów ortopedycznych....
No widzicie nawet nie wiedziałam...ja je kupiłam Juli na chrzest Jasia i to na gwałt szukaliśmy, Juli ma strasznie wysokie podbicie i wszystkie lakierki eleganckie kozaczki etc etc nam odpadają...i padło na takie ale jak pisałam nie są one dla niej wygodne i może 3 razy w życiu miała na stópkach. I trochę zła byłam ale teraz się cieszę bo widzę że to nie są odpowiednie buty dla niej;-)
izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny czy o takim mówiłyście bidonie ze słomką NUBY bidon pstryczek z silikonową słomką 320 (1057987008) - Aukcje internetowe Allegro czy takim NUBY NATURAL bidon słomka niekapek 240ml 0% bpa (1073054851) - Aukcje internetowe Allegro?
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Iza my mamy coś takiego jak ten pierwszy tylko że z canpola i jestem bardzo zadowolona i Zocha też super sobie z nim radzi:-)
reklama
osobiscie uważam, że jak dziecko nóżki krzywi to trzeba iść do ortopedy... a profilaktycznie...hmmm...ja bym chyba nie szalała...
moja profilaktyka antyalergiczna na nic się zdała i jakoś już słabo w nią wierzę :-/