reklama
ja tez nic nie kupuje bo zabawek stosy a i tak najlepiej bawimy się tym, co zabawką nie jest (polecam zabawy fundamentalne choć mam i za wiele do nich nei zaglądam ale wiem że i tak robie to, co w nich jest)
Efe ale takie butki jak pokazałaś linka to chyba zdrowotne-wydaje mi się że je powinno się tylko z zalecenia lekarza nosić...
Efe ale takie butki jak pokazałaś linka to chyba zdrowotne-wydaje mi się że je powinno się tylko z zalecenia lekarza nosić...
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
A my mamy garnuszek na klocuszek w j. angielskim i ja się bardz z tego cięszę a poza tym to jakoś ma lepszą nutę niż ten polski:-)
A co do butów to też mi sie wydaje że te co pokazała Efe to są zdrowotne, bo ja oglądałam podobne z daniela chyba i mi Pani w sklepie powiedziała, że te to są po 1 za twarde po 2 są właśnie raczej dla dzieci które mają problemy ze stopami
A co do butów to też mi sie wydaje że te co pokazała Efe to są zdrowotne, bo ja oglądałam podobne z daniela chyba i mi Pani w sklepie powiedziała, że te to są po 1 za twarde po 2 są właśnie raczej dla dzieci które mają problemy ze stopami
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Basia te to są raczej podróbki tych ortopedycznych, bo za takie prawdziwe w sklepie płaci się więcej i maja profilowana wkładkę. I wiem że można je kupić bez recepty w normalnym sklepie dla dzieci.
Zabawy FundaMentalne posiada ktoś książkę w PDF lub innym formacie na komputerze?
i ja się podpinam pod pytanie Deli :-)
reklama