reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

No powiem Wam, ze to jakaś porażka wrrrr
Nie chce małej kupować w j ang czy innym :-(
No nic pozostaje mi szukać dalej może akurat coś znajde ....

reklama
ja tez nic nie kupuje bo zabawek stosy a i tak najlepiej bawimy się tym, co zabawką nie jest (polecam zabawy fundamentalne:) choć mam i za wiele do nich nei zaglądam ale wiem że i tak robie to, co w nich jest:))

Efe ale takie butki jak pokazałaś linka to chyba zdrowotne-wydaje mi się że je powinno się tylko z zalecenia lekarza nosić...

A my mamy garnuszek na klocuszek w j. angielskim i ja się bardz z tego cięszę a poza tym to jakoś ma lepszą nutę niż ten polski:-)

A co do butów to też mi sie wydaje że te co pokazała Efe to są zdrowotne, bo ja oglądałam podobne z daniela chyba i mi Pani w sklepie powiedziała, że te to są po 1 za twarde po 2 są właśnie raczej dla dzieci które mają problemy ze stopami

Basia te to są raczej podróbki tych ortopedycznych, bo za takie prawdziwe w sklepie płaci się więcej i maja profilowana wkładkę. I wiem że można je kupić bez recepty w normalnym sklepie dla dzieci.

reklama
ja ma cos takiego nie wiem czy o to wam chodzi

Rose Colin, Dryden Gordon Zabawy fundamentalne od 2 do 6 roku zycia "cos w ten deseń"

Ostatnia edycja:
Do góry