reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

My musimy zaraz po powrocie z wakacji kupić porządne buty do chodzenia, ma co prawda sandałki, ale chyba nie są najwygodniejsze, bo mają twarde spody. Niestety z Jagody rozmiarem stopy trzeba będzie zapłacić z 20f.

reklama
Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.

Co do niekapków to u nas porażka:((( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma:(

Efe ja mam ten rewelka, miekki ustnik i zaworek ktory mozna wyjac

Kurde a u nas takie butki 75zł kosztują!
Dr Fabio

identyczne ma moja Julcia ;-) Ale średnio wygodne są dla niej, dostaje wnerwa jak jej sie te sznureczki gdzieś podwiną i w sumie mało w nich chodzi..

Zylcia przeslicznego masz tego x-landera! - jak ja kupowałam to takich kolorów nie było. u mnie jest ciut bardziej pionowo ale nie wiele - Jasiek i tak zjeżdża ale nie przez konstrukcję wózka tylko przez swoją niechęć do niego :-D

Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.

Co do niekapków to u nas porażka:((( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma:(

Efe, własnie ten nasz który został doszczętnie zagryziony jest z zaworkiem i miekki
LOVI Kubek niekapek 150 ml 6+ miękki ustnikTANIO (1039829169) - Aukcje internetowe Allegro

Czy tez szukając zabawek na allegro macie wrazenie, ze wiekszość jest w j ang, niem itd, a w polskiem mało?
No co mi się spodoba to w obcym języku <zła> no co za..... pipipi

Dokładnie Deli mam takie same spostrzeżenia. Myślę, ze ludzie to przywożą z Anglii za bezcen i tutaj sprzedają :) Też jakiś czas temu szukałam i nic nie znalazłam ciekawego z j. polskim.

reklama
Do góry