miranda
Fanka BB :)
My musimy zaraz po powrocie z wakacji kupić porządne buty do chodzenia, ma co prawda sandałki, ale chyba nie są najwygodniejsze, bo mają twarde spody. Niestety z Jagody rozmiarem stopy trzeba będzie zapłacić z 20f.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.
Co do niekapków to u nas porażka(( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma
czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma
Kurde a u nas takie butki 75zł kosztują!
Dr Fabio
Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.
Co do niekapków to u nas porażka(( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma
Jest Miranda ale wiadomo ze zabawka nie nasza tylko zagranicznaA ja się zastanawiam czy wogóle jest coś robione z j. polskim?