anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Widze ze juz sporo pokupowane macie....az zazdroszcze...hi,hi....ja jakos nie moge sie zebrac....![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te pościele to chyba tak mają ja kupiłam pościel dwuczęściową za 80 zł i tez wyprałam ją ręcznie.To z prasowaniem to jakaś katorga była ,strasznie się ją prasowałoJa aspirator kupiłam Marimer, różni się tym od Fridy że nie ma wymmienych wkładów tylko kawałek watki się wkłada.
Koleżanka od 2 lat stosuje na swoim synku i mówi, że jest super, dlatego się skusiłam.
Dziewczyny prosiłyście o informację jak zachowa się po praniu ta pościel z mojego koszyka. A więć wypłałam i nic się z nią nie stało tzn, część biała nie zafarbowała od tych pasków. Prałam jednak w rękach, właśnie w obawie że może farbować ale spokojnie można wyprać w pralce. Jedyny minus jaki zauważyłam to materiał po praniu dosyć ciężko się prasuje, nawet na nawyższej temeraturze. Baldachim prałam w pralce bo jest cały biały i dorzuciałm do innych rzeczy, pranie wirowało się na 1300 obrotów i myślę że dlatego też ciężko było go wprasować, radzę tak mocno nie wirowaćPościeli pranej ręcznie jeszcze nie prasowałam, dam znać czy się podobnie zachowa.
Ja kupilam jak bylam w Anglii ale malo, u nas nie widzialam. A po co Ci takie?Czy, którejś z was udało się gdzieś dostać bodziaki z krótkim rekawkiem zapinane kopertowo? Nigdzie nie moge takich znaleźć![]()
Ja kupilam jak bylam w Anglii ale malo, u nas nie widzialam. A po co Ci takie?
Tak mówisz??[/B]KARINCIA
Mustela Bebe szampon w piance dla noworodków 150 ml.
link pierwszy z brzegu - ale moim zdaniem wstrzymaj się z kupnem, bo Mustela jest w prawie każdej aptece - a może zdarzyć się tak, że nie będziesz potrzebować.