reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

hehe.. no duzo tego mam. Nawet w pokoju sama rysunki robilam. :-)
Kilka dni temu wklejalam juz zdjecia, ale dwa dam dzisiaj tez, a co mi tam!

:-(czy tzn, ze przy drugim juz mi sie nie bedzie chcialo???
:baffled:nie strasz!;-)
moim zdaniem... biale z jakims delikatnym dodatkiem koloru w zupelniosci wystarcza... pokoj bedzie neutralny i delikatny:-D

reklama
dziekuje! o takich nie myslalam:happy2:
musze skoczyc do jakiegos fajnego slepiku z materialami.. zaslonami i firankami...
A jesli chcialabym dodatkowo rolete na okna, to jaki kolor????:happy2:
wierze w wasz gust:-)

ja niby wszystko juz mam wiec wynajduje z nudow....

czy ktoras z Was uzywala albo juz kupila jakis aspirator do noska? mam konkretnie na mysli Fride.... przyda to sie? kupujecie? macie juz? a moze zwykla gruszka wystarczy?

Monika20078 ;-) ja sie wlasnie zastanawiam czy dla mojej Monisi tej Fridy nie kupic tylko... no glupie to ale musze zapytac.... nie zaciagne sie jej glucikami? slyszalam o jakichs filtrach wiec chyba nie.....no i czy dziecko to bedzie znosilo lepiej czy gorzej niz odciaganie smarow zwykla gruszka?

hehe.. no duzo tego mam. Nawet w pokoju sama rysunki robilam. :-)
Kilka dni temu wklejalam juz zdjecia, ale dwa dam dzisiaj tez, a co mi tam!

:-(czy tzn, ze przy drugim juz mi sie nie bedzie chcialo???
:baffled:nie strasz!;-)

..jeszcze zaslonek do pokoju mi brakuje:-p
Doradzicie jakis kolor???:baffled:..bo ja sie zastanawiam od 3tygodni...

Ach! wczoraj kupilam w aptece plyn do kapieli dla dzidzi...
Miala ktoras z was cos podobnego?? i jakiej firmy???

co do koloru zasłonek to mi pasuja tu takie lekko fioletowe takie jak motylek, którego namalowałas -i on by był takim powieleniem tego kolorku w pokoju...

ja mam hopla na temat urządzania - ale niestety pokojiku dzieciecego nie mamy gdzie zrobic...troche mnie trafia jak sobie pomysle ze w naszej sypialni gdzie wszystko dobierałam teraz ma cyrk powstac z kolorowymi rzeczami dla dzidzi, no ale cóż....:-D

a co do aranzacji mieszkan to moze załozymy jakis watek zeby sobie poradzic co i jak dopasowac - my akurat jestesmy w trakcie meblowania nowego mieszkania, ale zawsze w takim jzu urzadzonym mozna przez małe zabiegi duzo zmienić...tylko nie wiem czy bedzie czas zeby na nim pisac...:confused:

Monika20078 ;-) ja sie wlasnie zastanawiam czy dla mojej Monisi tej Fridy nie kupic tylko... no glupie to ale musze zapytac.... nie zaciagne sie jej glucikami? slyszalam o jakichs filtrach wiec chyba nie.....no i czy dziecko to bedzie znosilo lepiej czy gorzej niz odciaganie smarow zwykla gruszka?
Rubi napewno się nie zaciągniesz bo są filtry z gąbeczki a poźniej jest taki długi wężyk, więc bez obaw. A myślę, że jest lepszy od gruszki, bo tutaj sama możesz regulować siłę z jaką czyścisz nosek. I napewno nie włożysz dzieciątku za głęboko do noska bo się nie da:)

reklama
Do góry