reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Dali gdzie zaopatrzyłas się w biustonosz, bo nie wiem gdzie szukac tej firmy...

W Ene Due Rabe :-) więc po pracy możesz zjechać ;-) i przymierzyć.
Mają kilka różnych modeli i cena w zależności od modelu.
Proponuje najpierw sprawdzić cenę na allegro + przesyłka i porównać.
Ja kupiłam w sklepie, bo model co wybrałam był tańszy, ale wiem, że nie wszystkie taniej wychodzą :baffled:.

wiesz ale może nie będzie miał ciemieniuszki i wtedy możesz myć włoski normalnie Oliatum. Ten szampon jest świetny jak jest problem z łuszczącą się skórką.
Ja go kupiłam jak Anieli sie zaczął problem - bo mnie od oliwki odrzuca - babka w aptece mi doradziła i super się sprawdził, potem jak juz się ciemieniucha skończyła to tez go używaliśmy bo generalnie te kosmetyki są super wydajne :tak:

Ale wiesz co, ten sklep co podałam linka - właśnie go przejżałam - ma bardzo dobre ceny - w mojej aptece dwupak płynu do kapieli w promocji kosztuje 1001 a tu widze 80! Chyba sie skuszę i kupię, bo ufam tym kosmetykom - wrazie co to bedą dla Anieli
Aha, to dziękuję za pomoc mju :-)
To czyli co... mam kupic tylko Oilatum i ani szmponu ani żadnego płynu do mycia?? :tak:

Ostatnia edycja:
ja szukalam od razu takich - przy Jasku ktory mial obnizone napiecie miesniowe i wszystko co wystawalo z tulowia gibalo sie na wszystkie strony kopertowki byly the best!!!

Właśnie wróciłam z moich rembertowskich sklepów gdzie sobie porobiłam zamówienia przez net. Obydwa mam rzut beretem od domu ale jakoś nigdy do nich nie zagląałam :baffled: odkryłam je niechcący w necie bo jeden miał super tanie butelki Aventu, a drugi pieluchy tetrowe. I okazało się, że w jednym z nich (nie mieli wystawionych na aukcji) są bodziaki za 10.99 takiej firmy "Ewa" miałam takie tez przy Anielce i dobrze się spisały więc jestem :-D:-D:-D I mam juz dla Młodego wszystko! Mogę zacząć prać i prasować :-)(no to pranie i prasowanie to może nie jest powód do radości:baffled:) Zostały mi tylko do kupienia koszule i staniki dla siebie.

KARINCIA myśle, że na początek Oliatum Ci spokojnie wystarczy

Ostatnia edycja:
a co kupowałyście z aptecznych rzeczy?
ja na razie mam gaziki, sól fizjologiczną, bepanthen-maść, wazelinę (ułatwi aplikację termometra), no i chyba tyle...
coś jeszcze powinnam dokupić?

reklama
ja jeszcze ta Fride kupuje + filterki do niej (ale to na allegro), mleczko, gaziki i wodke (w monopolowym:-))... reszta zamowiona i czekam na paczuszke ;-)

za jakis czas posle malza po pampersy i chusteczki a sama pojde po biustonosz do karmienia :tak:

Do góry