reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

hej :-)

moja torba juz spakowana ale.... ciuchy na wyjscie dla mnie - o tym jakos zapomnialam :baffled:
zapakuje spodnice ciazowa (chodze w niej od poczatku marca i caly czas jest dobra choc przybylo mnie sporo :tak:), jakas bluzke i gitara ;-)

reklama
hej :-)

moja torba juz spakowana ale.... ciuchy na wyjscie dla mnie - o tym jakos zapomnialam :baffled:
zapakuje spodnice ciazowa (chodze w niej od poczatku marca i caly czas jest dobra choc przybylo mnie sporo :tak:), jakas bluzke i gitara ;-)
Ja wezme wygodny dres i adidaski albo klapki sportowe na wyjscie ze szpitala. Po co mam sie stroic jak 10 minut autem i bede w domu;-)

ja najchętniej wzięłabym swoja sukienkę ciążową - można ją nosić również bez brzuszka, tyle że nie wiem czy biust mi się w niej potem zmieści, bo teraz jest dość opięta; ciuchy na wyjście muszę więc jeszcze przemyśleć, ale to ciut później;-)

moja spodnica jest the best ;-) byla dobra jak brzuch ledwo odstawal i teraz jak mam wielka pilke przed soba ;-)
no i nie bedzie widac tej mega pieluchy (zastanawialam sie nad spodniami ale wlasnie ten podklad mnie zniechecil do gatek) - taka mam przynajmniej nadzieje ;-)

Ja zobaczę jaka będzie pogoda i mojemy M powiem co ma mi przywiśc do ubrania, będzie wiedział zresztą będę miała telefon przy sobie to będziemy na bierząco się konsultować:-)

Ja sobie też kupiłam Alles i polecam, bardzo wygodny...
Widzę, że każda się pakuje, a ja jakoś nie umiem się zabrać do tego tym bardziej teraz jak się ledwo ruszam :(
Na wyjście chce sobie kupić dres i polówkę, bo w tym mi wygodnie...

Ja sobie też kupiłam Alles i polecam, bardzo wygodny...
Widzę, że każda się pakuje, a ja jakoś nie umiem się zabrać do tego tym bardziej teraz jak się ledwo ruszam :(
Na wyjście chce sobie kupić dres i polówkę, bo w tym mi wygodnie...
Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)

GOSIU chodzi Ci o sklep SATINE? Jeśli tak to ja się tam wybieram ale mam plan, że po porodzie. Teraz chcę sobie kupić jakieś dwa bezszwowe - widziałam w necie Medela ma takie i można je kupic w sklepie na Sadybie (Powsińska - w ogóle to się wybieram do tego sklepu bo tani - znalazłam go niechcący na allegro nazywa się Boboland maja tez sklep internetowy i tam jest więcej niz na allegro). A takie ładne biustonosze z fiszbinami chcę kupić jak mi sie laktacja unormuje. Te Alles są na prawdę bardzo fajne - używałam ich jak karmiłam Anielkę (teraz na uszy moge sobie je założyć tak mi biust urusł :baffled: nie wiem co to będzie), nie czujesz się wiecznie jak matka karmiąca, bo to jest po prostu ładna bielizna z funkcją do karmienia a nie bawełniana szmatka na biust

Tak, Olu, Satine. ;-) Ja chyba też się wybiorę do tego sklepu na Sadybie.

Karincia - ten sklep jest na Puławskiej w okolicach Dworkowej.. Puławska 24b www.satine.pl

Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)

No ja też jeszcze po kilka pierdół do apteki no i po pampersy, bo nie mam dla Małej
Już nie powiem o torbie, że nie mam :-)

reklama
Do góry