reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszka

Nie pamietam kto, ale mama jedna z naszych ;) szyje takie cudeńka. Może potem się ogłosi, bo chyba miała krucho z czasem.
Zawsze można zrobić neutralne kolorki, soczyste jakieś.
Szczebelki to była moja zmora, teraz kupuję regulowane łóżeczko turystyczne.
Będę nie tylko najstarszą mamą na wątku, ale i najbardziej wyrodną. Życie ;) :p
A tam wyrodną! Robisz jak Ci serce dyktuje ;-)
Liczylam na to ze wlasnie odezwie się nasza marcòweczka ktora robi te cudeńka :d

reklama
Co do laktatora to prostu przystawiałam często dziecko i czesto zmieniałam piersi. :)
W nawale lekko ręcznie nadmiar odciągałam, tak aby aby. Pewnie laktator to super sprawa, ale mam tyle sprzętów domowych, że nie ogarniam. I dojdą nowe z wyprawki. :) Do niezbędności laktatora nie jestem przekonana. Natomiast jak ktoś chce, jestem jak najbardziej za. Po prostu mi nie był potrzebny. :)
Ja też nie :) ale zobaczymy :) my też masa rzeczy, a mieszkanko małe....

u nas 37metrow -.- nie wiem jak sie pomiescimy xP

to mam prawie 12 metrów więcej... normalnie będziemy się ganiać po mieszkaniu :D a na poważnie: chcemy schować łóżko w dużym pokoju a'la półkotapczan i z czasem zwolnić mały pokój. Tylko łóżka szkoda, bo w tym roku kupione :) ale pojedzie na wieś i będzie jak znalazł :)

reklama
Do góry