reklama
kasia ja do szpitala biorę:
body z dlugim plus polspiochy do tego (dwa takie komplety)
dwa komplety- spiochy plus kaftanik i do tego koszulka
i dwa pajace i do tego body badz koszulka
jak rodzilam Kubę to bralam glownie komplety (spiochy plus kaftanik z koszulka) ale jakos wygodniejsze dla mnie pozniej byly pajace i polspiochy wiec teraz mam ich wiecej
klusia rzeczywiście śliczny
body z dlugim plus polspiochy do tego (dwa takie komplety)
dwa komplety- spiochy plus kaftanik i do tego koszulka
i dwa pajace i do tego body badz koszulka
jak rodzilam Kubę to bralam glownie komplety (spiochy plus kaftanik z koszulka) ale jakos wygodniejsze dla mnie pozniej byly pajace i polspiochy wiec teraz mam ich wiecej
klusia rzeczywiście śliczny
december
Fanka BB :)
a mój laktator to chyba jak ten przelew z reklamy - uczy się tańczyć jak Beyonce... Czekam i czekam!
klusia super - jak bym brała
klusia super - jak bym brała
kasia.natka
Monika, polaa dziękuję :-) chyba macie rację że bezpieczniej wziąć więcej do wyboru bo w końcu i tak się to wszystko zabierze tylko ciekawa jestem czy tam ktoś się przejmuje i szanuje takie rzeczy
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja Monice do szpitala z ubranek zapakowałam:
1: komplet na po urodzeniu - body z krótkim plus pajacyk z długim i czapeczka bez wiązania
2: na dzień - 3x kompleciki body plus śpiochy
3: na noce 3x pajacyk z długim rękawkiem
4: dodatkowo w razie czego - dodatkowe body z krótkim i z długim rękawkiem, dwie czapeczki, 2 pary skarpeteczek, dwa rampersy...
Ale Szymkowi pamiętam zakładałam po dwa dni to samo, bo takie maluszki to przecież nie brudzą...
do tego w torbie Moniki mam dwie pieluchy tetrowe, jedną flanelową, kocyk, ręczniczek z kapturkiem, butelki, smoczki, laktator.
1: komplet na po urodzeniu - body z krótkim plus pajacyk z długim i czapeczka bez wiązania
2: na dzień - 3x kompleciki body plus śpiochy
3: na noce 3x pajacyk z długim rękawkiem
4: dodatkowo w razie czego - dodatkowe body z krótkim i z długim rękawkiem, dwie czapeczki, 2 pary skarpeteczek, dwa rampersy...
Ale Szymkowi pamiętam zakładałam po dwa dni to samo, bo takie maluszki to przecież nie brudzą...
do tego w torbie Moniki mam dwie pieluchy tetrowe, jedną flanelową, kocyk, ręczniczek z kapturkiem, butelki, smoczki, laktator.
klusiaM
mamy dziewczynek
macie przygotowany rozmiar 56?
62 chyba za duży?
Napisałam dziewczynek, bo wydawało mi się, że rodzą się mniejsze, ale na początku to chyba nie ma znaczenia...:-)
macie przygotowany rozmiar 56?
62 chyba za duży?
Napisałam dziewczynek, bo wydawało mi się, że rodzą się mniejsze, ale na początku to chyba nie ma znaczenia...:-)
Ostatnia edycja:
klusiaM
zastanowiłam się, czy może być za mały, ale przecież mała nie będzie miała więcej niż 56
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Szymek urodził się 51 cm, 3080 i topił się w 56 ;P no ale to było w 36 tc. Monika jest mniejsza niż Szymek, i pewnie też od razu w 56 wskoczy. 62 to duże na takiego maluszka, chyba że się naprawdę duży urodzi...
reklama
klusiaM
Mój Kuba urodził się 53 i chyba były ok. Już zapomniałam jak to z takim maleństwem...a to tylko 3 latka
Ten 3 latek własnie czyta bajeczkę tacie
Ten 3 latek własnie czyta bajeczkę tacie