reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Madamagda, a napiszesz mi gdzie kupiłaś to łóżeczko i ile kosztowało? Ja mam zamiar kupić łóżeczko w marcu, prawdopodobnie w Babymax.
Napisz proszę, czy ma szufladę na dole?

reklama
[quote

i 2 komplety pościeli

[/quote]
Ja też ją kupiłam, no zamówiłam przez allegro jest dla mnie prześliczna mam ten sam wzór jak wyżej a drugi w tęcze:-) DZięki Madzi za extra "wynalazek":-D

Aurelia
od razu ci powiem NIE JEDŹ DO BABY-MAXA przereklamowany!!!!! Nic tam nie ma, zwłaszcza łóżeczek, jest dużo wózków i zabawek, a tak straszna lipa i do tego jedna pani do obsługi skandal.
Łóżeczko kupiłam w Astrze na 2 piętrze jest sklep z art dziecięcymi, jest firmy "Klupś" model Rafał I kolor teak, dałam za nie 530 zł + materacyk kokosowo-gryczany 75 zł. Można dokupić szufladę, ale ja wolałam opuszczany bok, bo miejsca na pościel czy inne pierdołki mam, a na szuladzie zbierałby sie tylko kurz.
Bardzo ładne łóżeczka są w Askocie na Sztabowej i w MD+ na Tęczowej.
Ja się szykowałam na to

ale cena jest odpowiednio większa, bodajże 650 zł bez materaca + koszty przesyłki, bo było by zamawiane przez allegro (we Wrocławiu nie ma łóżeczek firmy Stolar) to by troszke drogo wyszło.

Polka
cieszę się że ci pomogłam, mi też się ten z tęczą bardzo podobał, ale ostatecznie wybrałam te dwa i zapewniam że dobry gatunek, właśnie tam gdzie kupowałam łóżeczko tez były te pościele, ale dzisiaj dopiero zobaczyłam jak byłam przy okazji tam i kupowałam prześcieradełka, chociaż nie było akurat tego wzoru co ja kupiłam, więc nic nie straciłam.

Madamagda, byliśmy jakiś czas temu i wydawało mi się, że w Babymaxx jest duży wybór łóżeczek...Ale w Askocie nie byliśmy, wiec pojedziemy jeszcze tam.
Wiesz, ja byłam kilka dni temu w astrze na tym dziecięcym stoisku, ceny niektóre mają z kosmosu! Ja widziałam fajne łóżeczko w Bajce, bodajże za 400 a materacyki kokosowo-gryczane za 48zł, więc różnica jest.
Dzięki za info. Pozdrawiam:-).

No przyznaję że w Astrze są ceny kosmiczne, np. dzisiaj kupiłam prześcieradło za 19 zł, a w sklepie przy Jarmarku Gądowskim był duży wybór i za 16 zł można było kupić. Ale łóżeczko tego typu w Askocie i na necie też było za 530 zł czyli nie przepłaciłam.

Ale naprawdę w Baby-Maxie wszystkie te łóżeczka były jak dla mnie proste, takie niestabilne do rozchuśtania, nic specjalnego.

Na cenę powiem ze nie spojrzałam, zauwazyłam tylko jeden wzór bodajże "Happy animals", a ceny nie było i nie chciało mi się zawracać głowy temu panu który zajmował się skaładniem jakiś rowerków.

Idę spać DOBRANOC

My dziś też kupiliśmy łóżeczko i komode z Jyska na ubranka itp. Jutro dopiero przywieziemy bo nie mieliśmy samochodu i jak misiak skręci to wkleje foty.

reklama
Do góry