reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Od dzisiaj w Auchan są butelki AVANT od 14,99(małe) do 19,99zł(duże). Zaraz wychodzę z domku i przejadę się "po marketach" na poprawę humoru, bo dzisiaj jadę do mojego "ulubionego" pracodawcy :-(
Ale potem mam wizytę u lekarza :tak:i to już lepszy punkt dzisiejszego dnia, bo posłucham serduszka mojego malucha :-D:-D:-D

Aha... zajrzę też może obejrzec jakieś wózeczki- zobaczymy, czy wystarczy mi na to wszystko czasu.
Miłego dzionka

reklama
Niestety w pracy zeszło mi bardzo długo, potem biegiem do lekarza i nic nie obejrzałam :-(
Tak jakoś dziwnie nic maluchowi nie kupić ;-)
Najgorsze, że nie zdążyłam pooglądac wóżeczków :-(

cześć dziewczyny ,mam problem jeśli chodzi o czapeczki znalazlam rozmiar 56 dla noworodka ale sa tez podane obwody glówki a ile ma takie maleństwo cm w obwodzie:-(?

cześć dziewczyny ,mam problem jeśli chodzi o czapeczki znalazlam rozmiar 56 dla noworodka ale sa tez podane obwody glówki a ile ma takie maleństwo cm w obwodzie:-(?
Nati jesli ci cos to pomoze to moja Vanesska jak sie urodzila z waga 3800 to obwod glowki miala 36cm.Teraz patrze wlasnie do ksiazeczki.zdrowia:tak:

Byłam dzisiaj w TESCO i ta promocja jest jakaś dziwna.
W gazetce rzeczywiście było, że body 3-pak są po 13.3, ale już 7-pak był po .....39,00:szok: przy kasie to się trochę zajeżyłam i poszłam do punktu obsługi klienta i nie otrzymałam żadnej konkretnej informacji:wściekła/y: Napisałam maila na serwis tesco i czekam na odpowiedź. Co prawda zakup się i tak opłacał, ale na koncie miałam na styk gotówki :baffled:

A w moim Tesco wcale nie bylo tych 7 pakow...tzn byly ale tylko biale...nie te co w gazetce byly na reklamie

reklama
A ja mam dla Susi dopiero jedne rajstopki i body 2 sztuki, ale w tyym miesiiącu zaszalałam z innymi rzeczami i narazie zadnych zakupów. Mam jeszcze dużo rzeczy po Kubasie, ale troche chcę dokupić, szczegóolnie tych w małych rozmiarach, bo szło mi tego duzo na poczatku, nie nadążałam z praniem...

Do góry