reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
tez sie nad tym zastanawiałam ...dla majki miałam Canpol, nie była cudnej urody i trzeszczała. podobają mi się te które grają muzykr klasyczną, i mają odgłosy natury i jest tez takie cuś na co można nagrać swój głos i jak dziecko zapłacze to się włącza toto samo :-)

Dziewczyny, a jest sens kupować teraz laktator, czy poczekać do po porodzie, czy pokarm będzie?? Mam dylemat:baffled:

pokarm bedzie na 100000000000000%, wazne jest pozytywne nastawienie ;-)
a laktator...ja bym poczekała zy bedzie taka konieczność mi to ustrojstwo wogóle nie przypadło do gustu.....ściągałam pokarm ręką do buteleczki było dużo szybciej

mnie właśnie kuszą karuzelki fisher price bo znajomi mieli taką zwykła i po trzech dniach zaczęła tak fałszowac ze szkoda gadać musze się rozejrzeć za jakąś używaną bo kurcze 200 zł za nową to juz jednak trochę za dużo :baffled:

ta chicco mi się podoba, misie też fajne ale za mdłe dla zmysłów dziecka, reszta tak sobie...no moz ejeszcze te ptaszki ale one sa chyba dostępne w USA???

My mamy karuzelkę tiny love ze zwierzaczkami, oczywiście po pierwszej latorośli, odkupiłam ją od kolegi z pracy po okazyjnej cenie; mam nadzieję, że jej córcia nie rozwaliła za bardzo ;-)

reklama
Puchatka napewno nie nakrecana najtansza karuzele,szybko sie odkreca i trzeba co chwile wstawac i ja nakrecac,do tego ta melodia .......teraz sa takie fajne wlasnie z odglosami jakimis czy spokojna melodyjka no i na baterie.W komisach jest duzo tych drogich firmowych karuzelek jak masz gdzies w okolicy to warto isc tam poszukac,na allegro tez sprzedaja uzywane karuzelki:) Te co pokazalas sa fajne:)

Do góry