reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
magdamagda- super ja mam taka posciel jak ty ta pierwsza tylko ja mam rozowa i bez baldachimu.... i lozeczko super....:tak::tak:

Śliczne łóżeczko i pościel - jaka to firma?
Mój Julek śpi w łóżeczku po mnie jeszcze, ale nie wyrośnie do maja, więc trzeba drugie zorganizować. Może zrobi nam teść-stolarz :tak:

Witajcie dziewczyny
Przez dwa dni byłam w Kielcach i byłam w paru sklepach i hurtowniach .

Kupiłam przepiękny hiszpański kocyk (bardzo gruby)

Termomert,obcinaczke do paznokci,laktator szczotke do butelek, recznik kompielowy

śpioszki sztuk 3

Piekny komplecik na wyjscie ze szpitala

Dwa kawtaniki

4 czapeczki,4 pary skarpetek , buciki i dwie niedrapki

To jeszcze nie wszystko :-).Przywiozłam od cioci jeszce 3 siatki sukieneczek w których ja chodziłam jak byłam mala :tak:. Wszystkie w idealnym stanie.

vanessa- ladne te ubranka ja tez mieszkam w kielcach dlatego jak poszlam na zakupy to tez duzo stracilam ale wiem ze gdzie indziej zaplacilabym 2 razy wiecej

U mnie w krakowie za wszystkie te rzeczy zapłaciła bym 40% więcej . Więc na pewno jeszce przyjade do kielc na zakupy chociarzby po pościel i łurzeczko:-)

reklama
Madamagdo, pościel super ciekawe jak w dotyku? masz już ją w domku może? wygląda na porządną i cena też dobra:tak:

Do góry