reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
magdamagda- super ja mam taka posciel jak ty ta pierwsza tylko ja mam rozowa i bez baldachimu.... i lozeczko super....:tak::tak:

Śliczne łóżeczko i pościel - jaka to firma?
Mój Julek śpi w łóżeczku po mnie jeszcze, ale nie wyrośnie do maja, więc trzeba drugie zorganizować. Może zrobi nam teść-stolarz :tak:

Witajcie dziewczyny
Przez dwa dni byłam w Kielcach i byłam w paru sklepach i hurtowniach .

Kupiłam przepiękny hiszpański kocyk (bardzo gruby)

Termomert,obcinaczke do paznokci,laktator szczotke do butelek, recznik kompielowy

śpioszki sztuk 3

Piekny komplecik na wyjscie ze szpitala

Dwa kawtaniki

4 czapeczki,4 pary skarpetek , buciki i dwie niedrapki

To jeszcze nie wszystko :-).Przywiozłam od cioci jeszce 3 siatki sukieneczek w których ja chodziłam jak byłam mala :tak:. Wszystkie w idealnym stanie.

vanessa- ladne te ubranka ja tez mieszkam w kielcach dlatego jak poszlam na zakupy to tez duzo stracilam ale wiem ze gdzie indziej zaplacilabym 2 razy wiecej

U mnie w krakowie za wszystkie te rzeczy zapłaciła bym 40% więcej . Więc na pewno jeszce przyjade do kielc na zakupy chociarzby po pościel i łurzeczko:-)

reklama
Madamagdo, pościel super ciekawe jak w dotyku? masz już ją w domku może? wygląda na porządną i cena też dobra:tak:

Do góry