reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

kocyk super!!!! też taki chcę :-):-):-)
ale powoli lapie się na tym ze przez te zakupy internetowe i płatności kartą w sklepie wogóle nie mam kontroli nad moim kontem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i trochę za bardzo szaleję:sorry2:
dobrze zę mamy z mężem osobne konta :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny dostałam dziś kocyk, o którym wczesniej pisałam... jest śliczny i wyglada na porządny (też kupiłam żółty) :-)

Ja też się nad nim zastanawiam, widzę że jest sprawdzony:-) również skorzystam z zakupu pieluszek tetrowych cena super 1,22:tak: tylko ile ich wziąść:baffled::baffled: 20?:confused:

Ja mialam 25szt. i jeszcze mi kilka zostalo do mycia okien :) ale jak ja bylam mloda hihi to bylam uparta i az 2tyg. po urodzeniu Wiktora on tylko tetre nosił... no i przeszlam na pampery

Ja też się nad nim zastanawiam, widzę że jest sprawdzony:-) również skorzystam z zakupu pieluszek tetrowych cena super 1,22:tak: tylko ile ich wziąść:baffled::baffled: 20?:confused:

Kupiłam 30 szt :tak: do tego kupiłam u nich termometr do kąpieli, ceratkę do łóżeczka i laktator Baby Ono. Wszystko ok :tak::tak:

No to ja mam dwa pytanka
1. Przewijak na łózeczko tak czy ułatwienie czy raczej utrudnienie??
2. Wanienka tradycyjna czy może profilowana ??

przewijak jak najbardziej TAK - odciążysz plecy ! a kosztuje ok 30 zł taki utwardzony bezpośrednio nakładany na łóżeczko .

wanienka
chyba raczej tradycyjna..profilowana może być nie wygodna dla 6 miesiecznego malucha bo ma juz inne wymiary a poza tym chce sie juz pupcia pokręcic w tej wanience ...a w profilowanej sie nie da

Madamagda, to dobrze, ze właśnie wczoraj to napisałaś, bo ja się ostro przyglądałam tym kocykom i podusiom....miałam na nie straszną ochotę...te kolorki wyglądają zabójczo na zdjęciach...Przykro mi, :-:)-(że wydałaś tyle kasy, żeby się przekonać o jakości tego kocyka, ale przynajmniej inne dzięki Tobie zaoszczędzą....:tak::tak::tak: Dzięki...

Pola też kupiłam ten kocyk, żółty, jest cudowny,
Nie polecam natomiast kocyków z tych aukcji, ja się dałam nabrać bo tak ładnie wyglądały a tu taki shit
krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (298770578) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda jak wyblakła szmata:wściekła/y::wściekła/y: i ile kosztuje:angry::angry:

reklama
Do góry