zaza26
Fanka BB :)
ja mam do sterylizowania taki sterylizator do mikrofali
CANPOL Mikrofalowy Sterylizator do butelek 2/847 (2277306274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest w naprawde tani, i jak ktos karmi butelka gdzie co chwile trzeba je wyparzac to wygodnie bo wrzuca sie do tego i wlacza na 5 minut mikrofale. ja zaplacilam 30 zl za niego w tesco. ale to bylo 3 lata temu.tu pare zlotych drozej. ale jakbym miala karmic tylko piersia to bym nie kupowala bo w sumie po co, wtedy tak czesto sie nie przydaje, a smoczek mozna sparzyc wrzatkiem, ja z racji tego ze mialam to oprocz butelek to tez smoczki , gryzaki i zabawki plastikowe raz na jakis czas ale a butelkami to byl spokoj przynajmniej, bo mialam 7 zeby nie sterylizowac co chwile, tylko je myslam a wieczorem wlaczalam mikrofale i byl spokoj z gotowaniem.
właśnie się zastanawiałam czy ten z Canpola się sprawdza, bo jest na prawdę tani w porównaniu z innymi
dzięki z rady! zdecydowałam, że dopóki karmić będę piersią to będę wyparzać i wygotowywać, a potem kupię sobie ten canpolowski