reklama
Ja mam laktator Avent reczny, sprawdzony przez moje kolezanki, kazda go miala i bardzo zachwalala.... szybko i skutecznie sciaga mleko...
Tez zamierzam karmic piersia ale nigdy nie wiadomo wiec jest a w razie "nawalu" bedzie jak znalazl a jak bede musial gdzies jechac to sciagne mleko i zostawie mezowi ze mala nakarmil wiec ja bym sie nie zastanawiala czy kupowac czy nie....
Carla- a Ty kiedy masz to weselicho? bo ja tu czekam na fotki brzuszka w tej slicznej sukieneczce....
W jednej byłam przy świątecznym stole...ale mąż nic nie cykał :/ Teraz chrzciny...Kai...29.03...może tym razem się uda
blond_20
Czarownica
ja mam do sterylizowania taki sterylizator do mikrofali
CANPOL Mikrofalowy Sterylizator do butelek 2/847 (2277306274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest w naprawde tani, i jak ktos karmi butelka gdzie co chwile trzeba je wyparzac to wygodnie bo wrzuca sie do tego i wlacza na 5 minut mikrofale. ja zaplacilam 30 zl za niego w tesco. ale to bylo 3 lata temu.tu pare zlotych drozej. ale jakbym miala karmic tylko piersia to bym nie kupowala bo w sumie po co, wtedy tak czesto sie nie przydaje, a smoczek mozna sparzyc wrzatkiem, ja z racji tego ze mialam to oprocz butelek to tez smoczki , gryzaki i zabawki plastikowe raz na jakis czas ale a butelkami to byl spokoj przynajmniej, bo mialam 7 zeby nie sterylizowac co chwile, tylko je myslam a wieczorem wlaczalam mikrofale i byl spokoj z gotowaniem.
CANPOL Mikrofalowy Sterylizator do butelek 2/847 (2277306274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest w naprawde tani, i jak ktos karmi butelka gdzie co chwile trzeba je wyparzac to wygodnie bo wrzuca sie do tego i wlacza na 5 minut mikrofale. ja zaplacilam 30 zl za niego w tesco. ale to bylo 3 lata temu.tu pare zlotych drozej. ale jakbym miala karmic tylko piersia to bym nie kupowala bo w sumie po co, wtedy tak czesto sie nie przydaje, a smoczek mozna sparzyc wrzatkiem, ja z racji tego ze mialam to oprocz butelek to tez smoczki , gryzaki i zabawki plastikowe raz na jakis czas ale a butelkami to byl spokoj przynajmniej, bo mialam 7 zeby nie sterylizowac co chwile, tylko je myslam a wieczorem wlaczalam mikrofale i byl spokoj z gotowaniem.
mlodak aylin a wiecie może gdzie można dostać takie pokrywki do wyparzania butelek w garnku? nie umiem na allegro znaleźć:-(
Ja bladego pojęcia nie mam.....
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
A ja wczoraj zakupiłam 2 biustonosze do karmienia - ciekawe kiedy dojdą..