reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

ciesze sie ze pomoglam:)
a tak sobie mysle z czego sklada sie taki laktator aventa bo to wyglada tak jakby mozna caly kupic z tych czesci i wyjdzie pare razy taiej a butelki i tak bedziemy kupowac...bo oczywiscie sasiadka miala mi wczoraj a najpozniej dzisiaj oddac i ciiisza...:/

Dzięki! Ja też sobie to dokupię, bo mam od siory...

Też sobie pomyślałam, że jakieś tanie te części wymienne, to czemu gotowy laktator taki drogi?

reklama
ciesze sie ze pomoglam:)
a tak sobie mysle z czego sklada sie taki laktator aventa bo to wyglada tak jakby mozna caly kupic z tych czesci i wyjdzie pare razy taiej a butelki i tak bedziemy kupowac...bo oczywiscie sasiadka miala mi wczoraj a najpozniej dzisiaj oddac i ciiisza...:/

Jak zadzwoniłam do siostry i jej powiedziałam, ze taki korpus za 20 zł kupie to ona do mnie "toż to połowa laktatora"! :-D

hmmm a mam ktos go w domu zeby powiedziec z czego sie dokladnie sklada?:) bo tak to wyglada jakby to juz na dole tylko butelka miala byc. ja gdzies zdjecie widzialam wlasnie wszystkich czesci ale teraz na zlosc znalezc nie moge. avent ma taki plus ze mozna te czesci dokupic a znowu tt sklada sie tylko z 3 czesci i juz nie bardzo jest jak, tyle ze moze latwiej i szybciej sie go sklada i myje bo mniej roboty, no ale jak sie cos zepsuje to kaplica.

hmmm a mam ktos go w domu zeby powiedziec z czego sie dokladnie sklada?:) bo tak to wyglada jakby to juz na dole tylko butelka miala byc. ja gdzies zdjecie widzialam wlasnie wszystkich czesci ale teraz na zlosc znalezc nie moge. avent ma taki plus ze mozna te czesci dokupic a znowu tt sklada sie tylko z 3 czesci i juz nie bardzo jest jak, tyle ze moze latwiej i szybciej sie go sklada i myje bo mniej roboty, no ale jak sie cos zepsuje to kaplica.
Mój wygląda dokładnie tak:
laktator-avent.jpg

znalazlam cos takiego. tam na zdjeciu sa te czesci, ale tez wiecej rzeczy, nie wszystkie sa od laktatora ale mam wrazenie ze to ten korpus z raczka , membrana plususzczelka i koniec chyba nie?
Laktator PHILIPS AVENT ISIS + butelka i GRATISY! (2233464463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak tylko siostra mi przywiezie to napisze z czego on się składa :-) tylko to by było w Święta dopiero :sorry:

Tak mi się przypomniało jeszcze bo reklemę w gazecie zobaczyłam, że po porodzie podobno najlepiej mieć ze sobą Tantum Rosa - na czas połogu idealne.

Jak tylko siostra mi przywiezie to napisze z czego on się składa :-) tylko to by było w Święta dopiero :sorry:

Tak mi się przypomniało jeszcze bo reklemę w gazecie zobaczyłam, że po porodzie podobno najlepiej mieć ze sobą Tantum Rosa - na czas połogu idealne.

Możemy do Świąt poczekać- mamy termin na czerwiec dopiero :-).
Ja sprawdzę dziś lub jutro bo koleżanka zakupiła nowy laktator dopiero co, więc się szpiegowsko do niej wybiorę :tak:

reklama
A ja siadlam i zamowilam dzisiaj wyprawke do szpitala ito co jeszcze mi brakuje. I kupilam pojemniki na pokarm avent, wielorazowe wkladki laktacyjne avent, szczotka do butelki avent, silikonowe oslonki na piersi avent, smoczki 2 szt 0-6 m avent. Oprocz tego Bepanthen masc, Patyczki higieniczne dla niemowlat, szczoteczka do wlosow, nozyczki, wklady poporodowe, majtki jednorazowe poporodowe, Gaziki do pepka, Wkladki laktacyjne jednorazowe. Hmm mysle ze tyle mi wystarczy do szpitala. Czy cus jeszcze zapomnialam?:-)

Do góry