blond_20
Czarownica
Kasia tak w szpitalu raczej tylko. zreszta po kilku dniach to ja na pewno zmienie te pieluchy na normalne podpaski i czarne bawelniane majtki, albo jakies ciemne i tyle.tak jak ostatnio bo w szpitalu sie czepiaja czasami, w niektorzych wogole zabraniaja majtki nawet te siatkowe nosic i trzeba chodzic jak pingwin z ta pielucha i nogi zaciskac.,.u mnie zabraniali miec te jednorazowe z flizeliny bo one sztuczne i tez do niczego wg nich bo nie oddychaja, powiedzieli ze te wielorazowe z siatki sa ok, sa bawelniane, ja mialam 3 pary z hartmanna i pralam je normalnie, schly bardzo szybko bo to siatka.
Kamila heheh no nie strasz dziewczyn tymi skrzepami nie kazdy tak ma na szczescie, na poczatku wiadomo bardziej leci, zreszta na poczatku okresu tez, potem juz normalniej. damy rade. to to naprawde jest najmniejszy problem z tego wszystkiego. no i te moje majtki nie byly pod zebra na szczescie. przykrywaly blizne po cc razem z opatrunkiem, to tak do pepka, no chyba ze taka wielka dooope mialam to juz inna bajka
Kamila heheh no nie strasz dziewczyn tymi skrzepami nie kazdy tak ma na szczescie, na poczatku wiadomo bardziej leci, zreszta na poczatku okresu tez, potem juz normalniej. damy rade. to to naprawde jest najmniejszy problem z tego wszystkiego. no i te moje majtki nie byly pod zebra na szczescie. przykrywaly blizne po cc razem z opatrunkiem, to tak do pepka, no chyba ze taka wielka dooope mialam to juz inna bajka
Ostatnia edycja: