reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Fajna rzecz wynalazlam. Chyba sie na to skusze. Nosidełko z Wełny Shelter Jade
I super maja rzeczy na motherhood.pl Na pewno kupie otulaczek, recznik, pieluszki bawelniane, kocyk dwustronny i materacyk do przewijania. Mam ten kojec do spania i jestem jego wielbicielka. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nosidełko rewelacyjne, ale cena już nie taka przystępna... zwykłe nosidełka są dużo tańsze, nie wiem jak chusty

macku - jezeli chcesz karmic cyckiem to po co Ci ten zestaw??? ;-)
Pisałam juz wczesniej, ze maja tanie te zestwy i faktycznie opłaca sie wziąć bo innych firm to dwie butelki tyle kosztuja;-) Ale jesli chcesz karmic piersia to mogą sie nie przydac;-)
Ja dzieci wychowałam na butelkach, nie miałam wyjscia, ale np moja sis jak karmiła cyckiem to w ogóle butelek nie miała. Maluchy piły z kubeczka niekapka, przez słomke a butlo nigdy:tak:

macku - jezeli chcesz karmic cyckiem to po co Ci ten zestaw??? ;-)
Pisałam juz wczesniej, ze maja tanie te zestwy i faktycznie opłaca sie wziąć bo innych firm to dwie butelki tyle kosztuja;-) Ale jesli chcesz karmic piersia to mogą sie nie przydac;-)
Ja dzieci wychowałam na butelkach, nie miałam wyjscia, ale np moja sis jak karmiła cyckiem to w ogóle butelek nie miała. Maluchy piły z kubeczka niekapka, przez słomke a butlo nigdy:tak:
No tylko, że ja jakoś w styczniu będę musiała wrócić do pracy... Wtedy już beż butli się nie obędzie. Ale czy te z tego zestawu się zdadzą?

macku - butelka to butelka jaka by nie była to do czegos sie nada
wink2.gif

Smoczki sie zmienia w zaleznosci od wieku dzidzi i czy to do gęstej kaszy czy rzadkiego picia. Alle zestaw wydaje mi sie korzystny.

Do smoczow, pojechlismy do tesciowej z małymi bl i ona przygotowywała im mleko, ja patrze co ona robi
eek.gif
a ona nacina smoki
shocked.gif
To my latalismy po sklepach i szukalismy odpowiednich a ona w minute je załatwiła
baffled5wh.gif

Ja mam tylko taka małą sugestię, może sie komuś przyda - klapki do szpitala, to tylko japonki. Ja nie lubię ich, bo nie przepadam za tym paskiemj między palcami, więc kupiłam sobie takie z paskiem przez cała szerokość stopy i co???? i ich nawet nie włozyłam, bo mi nogi tak spuchły od ciepła, że nie dałam rady ich ubrać.

Fajna rzecz wynalazlam. Chyba sie na to skusze. Nosidełko z Wełny Shelter Jade
I super maja rzeczy na motherhood.pl Na pewno kupie otulaczek, recznik, pieluszki bawelniane, kocyk dwustronny i materacyk do przewijania. Mam ten kojec do spania i jestem jego wielbicielka. :)

Kupiłam to nosidło...podobno w stanie idealnym (jeszcze nie doszło) na Allegro za 37 zł...warto więc poszperać :)

reklama
katrina - Nie przepadam za japonkami i jak bede miała problem z opuchlizną to kupie sobie takie typowo sportowe szerokie;-)

Do góry